Zkusenost uzivatele D3
Moderátor: Miky_CZ
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Zkusenost uzivatele D3
Je to moc hezkej clanek o zkusenosti uzivate. Na tipcars.cz .
Doporucuji precit stoji to fakt za to.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
Re: zkusenost uzivatele D3
Taková je úroveň servisu a "solidnost" firmy. Mně poradili v Ostravě v Land Rover u Freelandyho ať na léto sundám kardan a jezdím jen s předkem,že ušetřím. Při objednávání ND na Discovery I nepoznali o jaký model se jedná a objednali díl(termostat) na TD 5. To nebyl překlep v objednávce,technik mne zcela vážně ujišťoval,že mám právě tento model,přitom auto viděl a měl i servisní knížku. Pracuje tam dodnes.vizos píše:Je to moc hezkej clanek o zkusenosti uzivate. Na tipcars.cz .
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Re: zkusenost uzivatele D3
Cetl jsem a musim s horkosti priznat, ze podobne problemy mam i ja.vizos píše:Je to moc hezkej clanek o zkusenosti uzivate. Na tipcars.cz .
Auto jsem koupil v r 2005 , jezdim asi 50 000 rocne, Disco ma najeto za 2,5 roku asi 48 000 km. Jezdim i s jinymi auty.
Pneu perovani je uzasne pohodlne a prakticke- treba v terenu. No, uz 2 x mi auto lehlo. A jizda v nahradnim rezimu? tak to je zazitek...
Hlavne posledni "lehnuti" bylo opradu velmi "neprijemne". Prijel jsem nachalupu a auto po ceste lehlo zadkem. Svetlost asi 5cm. Chalupu mam asi 2 km od silnice a dostupnost je zazitkem pro meho Defendera. V aute tchan na voziku a veci, jidlo pro 20 clenou navstevu...Nastesti jsem sehnal traktor.
Dalsi "specialitou" byly pojistne srouby kol- nefunkcni sroub a nemoznost vymenit pri defektu kolo. Zjistili to pri kotrole po 20 000 a odmitli to opravit. Po oprave- zniceni sroubu a poskozeni disku mi po pul roku mi kamarad spravoval defekt a zjistil, ze v pneu je uz jedna oprava...Kdo a proc ji delal nevim a v autor. servisu kde auto bylo v prodeji, servisu a pod , nic nikdo nevi...Je pravda, ze pak se autor. servi zachoval vstricne a dalsi vymenu oleje vzal na svoje triko.
Auto je opravdu luxusni a pohodlne, ale jeho spolehlivost je otazna.Pocitam, ze auto budu mit asi 10 let -hlavni duvod koupi ,byla m.j. pohodlna cesta na chalupu.

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Lituji majitele LR Discovery III, zvláště po skončení záruky. A to ty auta ještě málokdy jezdí do terénu. Viděl sem co říkají čidla různých snímačů po hodinovém ježdění v bahně při předváděčce. Jedno auto odjelo na podvalu a druhé se odplazilo se spuštěným zadkem.
Není nad mechanické součásti vozu bez elektroniky. Proto mám Disco I.
Není nad mechanické součásti vozu bez elektroniky. Proto mám Disco I.

proto jsem rikal ze mi disco 3 do terenu uz nejak nesedi...ale jako lestenku ho planuju...nejak uz nemuzu jezdit v tech autech kde maj lidi hlavu ve stejne vysce jako ja ted podrazky....

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já s tím taky nekravím a zatím kromě počátečních vychytávek dobrý. ( měnily mě zatím držák stabil. tyče a to zatracené čidlo podvozku,taky vím co je jízda v náhradním režimu ).Teť si to sedlo a momentálně nevím co je servis. " Dvacetkrát to zatluču na dřevo ".
Zatím spokojený RudaK

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- erik
- Kontaktovat uživatele:
Rudo, po posledni blamazi mi v servisu vymenili kompresor a preprogramovali ridici jednotku a prej, prej uz by to melo byt OK. Tak az pojedu za mesic na chalupu, tak se uvidiRudaK píše:Já s tím taky nekravím a zatím kromě počátečních vychytávek dobrý. ( měnily mě zatím držák stabil. tyče a to zatracené čidlo podvozku,taky vím co je jízda v náhradním režimu ).Teť si to sedlo a momentálně nevím co je servis. " Dvacetkrát to zatluču na dřevo ".Zatím spokojený RudaK

Jinak vymenil sem pneu- mam ted coper discover ATR a konecne to jede i mimo silnici---musim podekovat za dobry tip Danodef

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj já jsem taky spokojený, mám nalítano 51tis. Prozatím bez problému, akorát mi posledně na záruku vyměnili celou ruční brzdu dostala záhul na písečných dunách v Maroku. No jak dlouho jsem na ni čekal? Měsíc!!!
Musel jsem se 3x připomínat. Navíc mi při tom měnili olej v diferáku-zadarmo!
Ale když mi přeprogramovali jednotku o víkendu mi 3x zasvítíla barevná hudba, ale naštěstí vždy stačilo restartovat.
Jinak v terénu mě to auto maximálně přesvědčilo a skutečně do terénu patří a taky v něm i umí. Akorát ty čidla by měly být více odolné. Taky tua elektrická hrůza u pravého zadního kola (svorkovnice ničím nekrytá před prachem a bahnem.....
Jinak auto bych neměnil. A servis ten bych měnil hned, když by byla možnost. Škoda, že tady neexistuje nějaký Landy point, prostě konkurence AMT pro auta po záruce. Alespoň tady na Moravě.
Zdar Radek
Ale když mi přeprogramovali jednotku o víkendu mi 3x zasvítíla barevná hudba, ale naštěstí vždy stačilo restartovat.
Jinak v terénu mě to auto maximálně přesvědčilo a skutečně do terénu patří a taky v něm i umí. Akorát ty čidla by měly být více odolné. Taky tua elektrická hrůza u pravého zadního kola (svorkovnice ničím nekrytá před prachem a bahnem.....
Jinak auto bych neměnil. A servis ten bych měnil hned, když by byla možnost. Škoda, že tady neexistuje nějaký Landy point, prostě konkurence AMT pro auta po záruce. Alespoň tady na Moravě.
Zdar Radek
- erik
- Kontaktovat uživatele:
S tim servisem je to problem. Ja Defendera servisuju u Drahose- Plzen asi 400 km a tez v Kosicich asi 450 km. Tam tomu rozumi, Servisovat D3 mimo autor servis je otazka casu. Snad diagnostika...A AMT ? tak to se tady propiralo ze vsech stran. Mi asi nejvic vadi, ze tem autum nerozumi jak vlastnici servisu, tak zamestnanci...mimo vyjimky. Mi majitel autor servisu rekl, ze jak jedinyjezdim s Defendrem v terenu a v tom vidi problem.Radek D3 píše:Ahoj já jsem taky spokojený, mám nalítano 51tis. Prozatím bez problému, akorát mi posledně na záruku vyměnili celou ruční brzdu dostala záhul na písečných dunách v Maroku. No jak dlouho jsem na ni čekal? Měsíc!!!
Zdar Radek

Jezdim casto za synem do Ovy, tak se muzeme domluvit a pokecame

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Land Rover UK
To jsou v té fy Land Rover v UK tak slepí a hluší že nic nevědí o působení AMT v česku
Miloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
pustis to www.tipcars.cz a potom sjedes o neco niz na hlavni strance. Nemuzes to prehlidnout.
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
cuisine píše:tak jsem to nějak přelouskal a musím teda říct že to je masakr .... škoda že to ani není moc o autě ( které má také chybí což je k jeho komplikovanosti jasné ) ale o chování lidí
Naprostou souhlasim tohle uz neni o aute ale o pristupu lidi. Spatny aute se da snad koupit od kazdyho. Ale kdyz s nim clovek pak rok beha a nikde ho nechteji opravit, tvrdi mu jak je v poradku tak uz je to velkem problem.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
D3 ma znamej a bez problemu, mam pocit ze u nas je to hodne o servisech, treba ja mam alfu 156 2,5 V6 a vscihni jak je to poruchovy auto atd a ja s tim nemel celou dobu ani problemek.... nejezdil jsem do Imofy ale ke svymu mechanikovi a zadny zahadny poruchy se neobevujou a auto dostava co potrebuje tak funguje bez problemu....
p.s. mimochodem je na prodej....
na pritelkyni moc silna....
p.s. mimochodem je na prodej....

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
TO SNAD NENI ANI MOŽNÉvizos píše:cuisine píše:tak jsem to nějak přelouskal a musím teda říct že to je masakr .... škoda že to ani není moc o autě ( které má také chybí což je k jeho komplikovanosti jasné ) ale o chování lidí
Naprostou souhlasim tohle uz neni o aute ale o pristupu lidi. Spatny aute se da snad koupit od kazdyho. Ale kdyz s nim clovek pak rok beha a nikde ho nechteji opravit, tvrdi mu jak je v poradku tak uz je to velkem problem.