Hovezi napady - auto na cesty i do kanclu
Moderátor: Miky_CZ
Re: Hovezi napady - auto na cesty i do kanclu
Joo to jee
Ja jen, ze je problem neco sehnat v peknem stavu v automatu
Ani nevim co by to melomit za motor, abych se drzel i pri ostrejsi jizde pod 15ti.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Pekných je hafo. Treba sa len popozeraťmajkro píše:..... Ale ne, ona se mi libi, jen jsem moc peknych na prodej nevidel.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b3yta3uswoz4" onclick="window.open(this.href);return false;
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
JJ hezkej manual, ale na fotkach je hezky vsechno mozny, jen v realu a za jizdy dost veci nase...
- Acon
Ale dať do poriadku Disco predsa nie je nič technicky ani finančne náročné. Ja som kúpil doslova rárohu za pár šupov s popraskanými zadnými svetlami, polámanými nárazníkmi, chýbajúcim repro v stĺpikoch... A postupne sa z toho stáva leštenka, aj keď to nie je ciel. A doteraz to aj s úpravami nestálo ani toľko, čo tá v odkaze.majkro píše:JJ hezkej manual, ale na fotkach je hezky vsechno mozny, jen v realu a za jizdy dost veci nase...
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
To je sice pekne, ne ze by me to nebavilo davat dohromady, ale se sroubovakem mi to moc nejde 
- airbilly
- tel.: HTC Desire HD
- auto: Freelander 2 SE TD4e
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tiež technický antitalent. Našťastie je tu dosť odborníkov, co to robia aj komerčne.majkro píše:To je sice pekne, ne ze by me to nebavilo davat dohromady, ale se sroubovakem mi to moc nejde
FREEL2, Rimini Red, park heater, CB ALAN42, BF Winter Slalom KSI 235/65/R17 ( 29" )
VW Tiguan 1.4 TSI 150HP Bluemotion 2WD
VW Tiguan 1.4 TSI 150HP Bluemotion 2WD
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Jak to tady obcas sleduju,jsem z toho cim dal zmatenejsi.Tak ted uz majkro nevim co vlastne chces ?
Honza
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
Na to se snazime prijitJenda píše:Jak to tady obcas sleduju,jsem z toho cim dal zmatenejsi.Tak ted uz majkro nevim co vlastne chces ?
Honza
- Acon
Čo je to šrobovák?majkro píše:To je sice pekne, ne ze by me to nebavilo davat dohromady, ale se sroubovakem mi to moc nejde
Mechanika neresim, jednomu rikam tato a druhej je kluk, kterej se mi stara o motorky a bezmezne mu v tomto verim i co se auta tyka
Jeden z mala lidi, kteri prijdou k motorce a podle zvuku docela casto odhadnou co ji schazi a trefej se. Navic za cenu vic nez prijatelnou.
Spis resim to, jestli je opravdu to auto takovej polykac penez, jak kazde pise.
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
to se prece neda porovnavat, auto na tuhejch napravach pripraveny na opravdovy teren, povetsinou ho majitel nekde v blate trapi a auto, ktery je vlastne osobak. Uz se tady toho napsaly tuny, kazdej chape doufam rozdily starych a trapenych aut v terenu a novych skoro osobaku.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Fakt se snažím aby jsem mohl jít do 6x6 sice v defu jinak to na papíry nedostanu , ale mělo by to být dělo
Moc se mně ted líbí motor co dávají do Nisanů, možná i Toyot
Tímto se Majkro omlouvám
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
Safraporte
- tel.: 739634575
- auto: noLR
neřekl bychStavros píše:... kazdej chape doufam rozdily starych a trapenych aut v terenu a novych skoro osobaku.
PS: proč jen 6x6? Jdi rovnou 8x8
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Safraporte
já dělám univerzální auto na poměr který ted potřebuju ,pak je volba free ,nebo RR a na to nemám
Jo bude to asi nejnandupanější free široko daleko, ale bude taky hezky pracovat aby si na sebe vydělalo
a hlavně bude připraveno na to co nastane i byt párkrát za rok 
inak les beru jako lehký terén i s vozíkem jezdím k pařezu, s navy si pak vytáhnu co potřebuju ,ale přibližovačku z toho nedělám
jen nepotřebuju na těch 40-50 m3 traktor 
Jo bude to asi nejnandupanější free široko daleko, ale bude taky hezky pracovat aby si na sebe vydělalo
inak les beru jako lehký terén i s vozíkem jezdím k pařezu, s navy si pak vytáhnu co potřebuju ,ale přibližovačku z toho nedělám
ja proste myslim, ze pokud majkro obcas koupi nejakej dil na auto, tak musi brat, ze to auto, ktery je trapeny v terenu stoji na opravach jeste vic a to nepocitam ty upravy.
- Acon
Čo čakáš na fóre? 6e tu budú témy typu "Turbo, nemám problém, len si užívam", alebo "vstrekovače - fungujú super", "ACE funguje ako má"..... Fórum je predsa o tom,že sem niekto napíše ak má problém a niekto mu poradí. Naloguj sa na BMW fórum a podľa príspevkov si BMW nikdy nekúpiš. A tak je to v každej značke.majkro píše:....
presne jak pise acon
-
Safraporte
- tel.: 739634575
- auto: noLR
No když spam, tak co holt už
Topic zní ... auto na cesty i do kanclu - takže abych nebyl moc OT - málem jsem si dneska stříknul při objevení té D2 od mysaka, i jsem začal uvažovat, kde honem prodám své vychytané Free (vychytané myslím po provozní stránce, ne upravené
) - ale ta D2 je přesně to auto, co zapadá do nadpisu topicu.
No já už (po zpětném uvědomění si, co jsem všechno na Freečku opravil a toho, že ho potřebuji denně do práce a pak už jen na ryby a na houby) prodej zase zavrhnul ... byla to jen slabá chvilka zvaná chtíč
Prostě to co tu bylo vše v předchozích příspěvcích napsáno lze prakticky shrnout do jednoho slova a jedné číslovky - Discovery 2
Topic zní ... auto na cesty i do kanclu - takže abych nebyl moc OT - málem jsem si dneska stříknul při objevení té D2 od mysaka, i jsem začal uvažovat, kde honem prodám své vychytané Free (vychytané myslím po provozní stránce, ne upravené
No já už (po zpětném uvědomění si, co jsem všechno na Freečku opravil a toho, že ho potřebuji denně do práce a pak už jen na ryby a na houby) prodej zase zavrhnul ... byla to jen slabá chvilka zvaná chtíč
Prostě to co tu bylo vše v předchozích příspěvcích napsáno lze prakticky shrnout do jednoho slova a jedné číslovky - Discovery 2