Moderátor: Miky_CZ
To poznam prdMiky_CZ píše:zkus se domluvit s madtomem, ma tu svoji aji nacipovanou
Tak to je niekde chyba. Buď bola studená prevodovka, alebo iný zádrhel. No do 150 to auto citene zrýchluje.majkro píše:Ahoj... Sedel jsem jen v jedne D2 automatu a to mi prislo, ze to od 80ti vubec, ale VUBEC nejelo s plynem na podlaze. ...
No prevodovka byla studena urciteAcon píše:Tak to je niekde chyba. Buď bola studená prevodovka, alebo iný zádrhel. No do 150 to auto citene zrýchluje.majkro píše:Ahoj... Sedel jsem jen v jedne D2 automatu a to mi prislo, ze to od 80ti vubec, ale VUBEC nejelo s plynem na podlaze. ...
To je jasné, teraz v zime automatu nejaký čas trvá kým sa zohreje a začne zaberať. Hlavne s pôvodným malým meničom. A 10km nestačí. Pri presúvaní po meste to nevadí a na dlhšej trase sa zohreje, uzamkne pri cca 80-90km menič a motor už zaberá priamo bez strát na prenose Nm.majkro píše:...
No prevodovka byla studena urciteAuticko stalo v bazaru, ale i tak.. Do 150ti kdyz to auto pojede, tak to bude parada.
Sakra a ja myslel, ze je to automatAcon píše:V každom prípade to chce dlhšiu ztrasu. Prevodovka sa v tejto kose zohreje tak po 10-15km. Lepšie je 10min pojazdiť po meste s voličom na 3 a potom to roztiahnuť mimo mesta. Na 3 by sa mal menič uzamknúť pri 70-80 podľa toho ako bude prev. zohriata a ako budeš šlapať na plyn. Potom to roztiahni na 3 do 100 a preraď na D. Mal by sa po preradení zasa uzamknúť menič. Potom by to malo normálne reagovať na plyn.