Discovery 2 kolem Brna.
Moderátor: Miky_CZ
Re: Discovery 2 kolem Brna.
tak u D2 ta spojka moc lehce nejde, neni to osobak.
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
Ja mel 407 a ted mam free a u obou mi rekli, ze to proste lepsi nebude... a to to free jde o dost lip jak 407, kvuli tomu jsem ji prodal. No ja myslel na tahani treba auta nebo motorek na delsi ceste, ne navytahnuti z pangetu. Prej to tomu automatu moc nesvedci.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
To je. Môžeš dať len D. No po meste sa vyhneš zbytočnému radeniu a tým opotrebovávaniu prevodovky tým, že obmedzíš radenie len do 3. A rozjazd, hlavne pri predbiehaní, alebo rozbehu do kopca je lepší na 3. Predsa tak isto to robíš aj v prípade manuálu.majkro píše:Sakra a ja myslel, ze je to automatAcon píše:V každom prípade to chce dlhšiu ztrasu. Prevodovka sa v tejto kose zohreje tak po 10-15km. Lepšie je 10min pojazdiť po meste s voličom na 3 a potom to roztiahnuť mimo mesta. Na 3 by sa mal menič uzamknúť pri 70-80 podľa toho ako bude prev. zohriata a ako budeš šlapať na plyn. Potom to roztiahni na 3 do 100 a preraď na D. Mal by sa po preradení zasa uzamknúť menič. Potom by to malo normálne reagovať na plyn.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
JJ, to mas pravdu 

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Mám jen D a nebo sekvenční řazení ( ale to ti stejně řídící jednotka povolí jen něco ) Jak říkám je tam jen D a nevadí mě to . Pokud ti dělá problém šlapat spojku ,tak jediné řešení je automat .....Acon píše: To je. Môžeš dať len D. No po meste sa vyhneš zbytočnému radeniu a tým opotrebovávaniu prevodovky tým, že obmedzíš radenie len do 3. A rozjazd, hlavne pri predbiehaní, alebo rozbehu do kopca je lepší na 3. Predsa tak isto to robíš aj v prípade manuálu.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
- auto: RR L322 TD6
Já teď hodně jezdím po dálnici a musím konstatovat ,že D2 opravdu není dálniční vozidlo.(krátký rozvor,tuhý nápravy)Jezdím na pohodu kolem 110-120km/h,víc je mě to líto trápit.Pěkně v pohodě laškuju v pravým pruhu s kamióny.Automat je opravdu takovej "zvláštní",ale myslím ,že je to kompromis kvůli životnosti-těžký auto,málo kvaltů,slabej motor. Ale jak už tady psali je to pravej offroad a ne SUVéčko pro blondýny 

Ja po dalnici malokdy
Jendou za mesic nebo za dva do prahy a to radeji jedu po hradecke, tam to nedrnca ;D Myslis, ze bys mel ted nekdy cas? jsem na to celkem zvedavej.

-
- auto: RR L322 TD6
Určitě.Třeba Ti to pomůže v rozhodování. Dal jsem do profilu telefon.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Diť říkám,že kdo chce po dálnici - D III : polonápravy na vzduchu , 6kvalt automat a v terénu se taky nebojí ....
( Terain Response i s mexickýma kaktusama )

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
majkro proč nechceš ŘJ chipnout? S chipem je to úplně jiný auto 

Na to je jeste cas, ja jeste nemam auto ani predstavu co a jaksloon píše:majkro proč nechceš ŘJ chipnout? S chipem je to úplně jiný auto

Dekuju, ja do konce tydne zavolampan klobouk píše:Určitě.Třeba Ti to pomůže v rozhodování. Dal jsem do profilu telefon.