Moderátor: Miky_CZ
Teď se umyju doma , na to nepotřebuju šuplíkový systém a to ani ten ze Švajcu ....DjALF píše: Však právě Rudo,vánoce jsou teď a proto je to aktuální
Sákra to vypadá dobře. Uvidíme jak se můj truhlík popere s tou dřevotřískou. Nelíbilo se mu že by tam bylo asi 5 cm místa kvůli blatníkům co lezou u sedadel do kufru, tak to tam bude asi zkosený a celý to bude na knap do otvoru. Tak jsem zvědavej.MadTom píše:Tak tady je slíbená fotka kostry pro šuplíkový systém a spaní do Disco2 - jekly jsou 20x20x2mm. Dole to bude přitažené za originál kotevní oka, nahoře bude třídílné spaní, rozložitelné bez nutnosti demontování zadních sedaček, pouze po sklopení opěradel. Na boku v kufru budou buďto sklápěcí sedačky (nepoužitelné s konstrukcí v kufru, ale je to docela opruz je vyndávat), nebo tam nebudou a bude tam přidělaná ještě další konstrukce z Al jeklů na které bude krycí prkno s možností otevření a přístupu dovnitř. Rozměry otvorů pro šuplíky jsou výška 370mm a šířka 475mm, hloubka je 800mm - od zadních dveří to bude cca 2cm - těsně za lištou kryjící konec koberce u dveří.
Po jedné navíc - tři druhy.MadTom píše:To je bohužel normální termín. Doufám že jsi si objednal nějaké spojky navíc. Mě se povedlo jednu zlomit a jednu jsem musel rozřezat, když jsem zjistl, že ji mám špatně otočenou. Vytáhnout už nešla.