Moderátor: Miky_CZ
no uná restaurant u zlomenýho ráfku (zlomil ho RudaPavelU píše:Tatare kde je večírek??
Kdo se bojí na kole,tak víš coTatar píše:no uná restaurant u zlomenýho ráfku (zlomil ho RudaPavelU píše:Tatare kde je večírek??)
Hele, ale to byl nebyl špatnej nápad - víkend někde na kolech ... nerozbiju si auto co potřebuju denně k životu a večer můžu mít i nějaké to promile aniž bych se na to ráno musel bát sednoutRudaK píše: Nicméně nápad : " Land Roveristi na kole krajinou " bych si dovedl představit. Podle hesla - Proč by jsme spálili trochu nafty,když můžem potýrat tělo v zájmu civilisace![]()
![]()
![]()
p.s. posledně jak sem se motal okolo Litoměřice-Lovosice,tak sem si na tebe hned vzpoměl,ale tys byl zas určo v tom restaurantu,tak sem jen projel
A proč bychom tu nemohli popsat hafo stránek (teda pokud to bude smysluplnější než ,,Bajka o zmrdech a hovnech na pokračování"RudaK píše:Jasně,ale na to je ještě hóóódně času ( ještě je zima a aby tady nebylo napsáno hafo stránek)
Na sraz LR to je jasňačkaPavelU píše:To máš pravdu, já bych taky už začal, ono někdy domluvit termín dá pěkně zabrat...
No Rudo, jestli se nepletu, tak jsme spolu mluvili v Přešticích?RudaK píše:Na sraz LR to je jasňačkaPavelU píše:To máš pravdu, já bych taky už začal, ono někdy domluvit termín dá pěkně zabrat...a bajkeři o co jezdí pomalejš o to se dřív domluví
( není k tomu potřeba povolení,občerstvení,samolepky atp.
)
Schválně to budu sledovat, jestli jsou na tom bajkeři lépe...RudaK píše:Na sraz LR to je jasňačkaPavelU píše:To máš pravdu, já bych taky už začal, ono někdy domluvit termín dá pěkně zabrat...a bajkeři o co jezdí pomalejš o to se dřív domluví
( není k tomu potřeba povolení,občerstvení,samolepky atp.
)
Myslím,že už když se domluví dva ,tak to stačíPavelU píše: Schválně to budu sledovat, jestli jsou na tom bajkeři lépe...
PavelU to vystihl dobře - máme rodinnou oslavu - tak do Jihlavy určitě nedojeduSafraporte píše: Počítám, že jedeš do Jihlavy a můžem tam něco vymyslet
A je to tady, tak to vždy začíná...RudaK píše:PavelU to vystihl dobře - máme rodinnou oslavu - tak do Jihlavy určitě nedojedu
Nejedu ani k PatrikoviPavelU píše: A je to tady, tak to vždy začíná...![]()
Tak já tě vezmu na trailgatorVáclaf píše:Já už bych také rád vyrazil na kole,ale nejde to zatím,ale už ohnu koleno takřka na 90°,tak ještě kousek
Hmm,dobrý a díkySafraporte píše:Tak já tě vezmu na trailgatorVáclaf píše:Já už bych také rád vyrazil na kole,ale nejde to zatím,ale už ohnu koleno takřka na 90°,tak ještě kousek
![]()
Vnuk je spokojený, tak by ti to mohlo také vyhovovat.