Do 300TDI liju cokolifidzi píše: Cena nafty u čerpaček je sice vysoká, ale jezdit se musí....

Moderátor: Miky_CZ
Do 300TDI liju cokolifidzi píše: Cena nafty u čerpaček je sice vysoká, ale jezdit se musí....
Tak přesně,tankuju naftu odkudkolikubaacze píše:Rudo, a do te 300tdi lijes cokoliv , to cokoliv je nafta odkudkoliv
matooo píše:no mozna mne nikto neuveri ale jak som do mohelnice natankoval plnu nadrz nejakeho V-pover Diesel na shell za asi 36kč/l mel jsem pocit ze ta tristovka jede lip.
nejako cistejsie a tahala pekne od spodu. ale mozna to bolo jenom placebo buh vi soudruhu...![]()
![]()
matooo
matooo píše:zdarec brudre jak se ma malinke ?? sorry ze zasiram vlakno
Já tam beru kvůli tomu, že mám na naftu slevu 1,5Kč/L. Jinak do benzíňáků bereme u jedné místní benzínky Fišer Servis nebo u Eurooilu ten jejich Optimal 95RudaK píše:Do 300TDI liju cokolifidzi píše: Cena nafty u čerpaček je sice vysoká, ale jezdit se musí....a do TDV6 tankuju u čerpaček ( název čerpací stanice je na vkusu každého soudruha )
A neznamená,že dražší je lepší
( pokud budu brát poslední případ,tak jsem v Děčíně natankoval u EuroOil a zdálo se,že to upaluje líp než co jsem tankoval předtím u OMV v Práglu
) A pro změnu poslední tankování u Shell v Brně bylo taky nic moc ( a to jsem bral tu jejich Extra ) ,najel jsem na nádrž neskutečných cca 560 km
a teď babo raď......( obsah nádrže u D III je 80 l
)
Neboj se neudělalkamca píše: Asi jsem nekde udelal chybu jako soudruzi z NDR![]()
Ahoj já leju najeto cca 200 tis. Posledních 50 tis.na LTO.zbynek píše:To máš určitě pravdu, je my jasné že v tom žádný zázrak není. Ale jěště jsem neslyšel že by to někdo lil do Td5 Zatím jsem slyšel jen slova upozornění a to i od těch kteří by my LTO rádi prodali.
Tak nevím, ceny jdou nebezpečně nahoru, spotřeba také a já stále tankuji na čerpačce. Ale možná je to lepší než složitě a draze opravovat motor.
Ono aji LTO bylo více druhůkaras píše: Ahoj já leju LTO.
Mám Defender TD5 a 150 hp chipzbynek píše:To zní dobře, jen se ujišťuji máš Td5 ??
Když už má " zelená nafta " barvu červenou,tak to už se opravdu něco dějeAcon píše:červená nafta sa leje do moderných poľnohospodárskych strojov so vstrekovaním common rail.