výběr vozidla - prosim o radu
Moderátor: Acon
Re: výběr vozidla - prosim o radu
peníze bych mu samozřejmě nedal,pochopil sem že ho přiveze veme si půlku a pak až se rozhodnu tak to doplatim.ale co tam bylo s tou želvou?
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
on ho ani nepriveze, inkasuje zalohu a uz ho nikdo nikdy neuvidi, spoleha na to ze mu nekdo posle zalohu aniz by mel auto na placeRománo píše:peníze bych mu samozřejmě nedal,pochopil sem že ho přiveze veme si půlku a pak až se rozhodnu tak to doplatim.ale co tam bylo s tou želvou?
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
co si myslíte o tomhle kousku?nebo teda hlavně o tom podvozku.prej se taky platí nějaký peníze jako clo,enbo tak něco
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
chlapi co máte nebo znáte discovery,řekněte mi která má ten mezinápravovej dif.vy to určitě podle něčeho poznáváte,nebo jen podle roku výroby,jistě víte ve kterým ročníku se tam nedávala že?já abych věděl co mam hladat.díky moc
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No nevím, proč by se mělo platit nějaké clo.
Ale tahle je za ty peníze pěkně drahá. Je to ještě 200tdi a ty se tu u nás s českými doklady prodávájí už od 60tis.
Jinak tahle a každá jiná až do rv 1999 tu uzávěrku mezinápravy mít bude. Neměli je až některé DII Td5.
A tam to už tak jednoznačně podle rv říci nejde.
K
Ale tahle je za ty peníze pěkně drahá. Je to ještě 200tdi a ty se tu u nás s českými doklady prodávájí už od 60tis.
Jinak tahle a každá jiná až do rv 1999 tu uzávěrku mezinápravy mít bude. Neměli je až některé DII Td5.
A tam to už tak jednoznačně podle rv říci nejde.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- J. Pavlovský
- tel.: 603471521
- auto: Discovery I - 200Tdi
- Kontaktovat uživatele:
200tdi jsem koupil před rokem a půl za 75litrů na tachometru měla 125tis. km - a od té doby jezdím bez větších problémů, před měsícem prošla STK bez problémů.... akorát nemůžu dohnat některé věci z interiéru...
Jarda PV
Discovery I 200tdi; Jawa 350/633 bizon; Jawa 555
Discovery I 200tdi; Jawa 350/633 bizon; Jawa 555