hladal som na fore podobne problemy s prevodovkou ale nic som nenasiel tak preto som aj otvoril novu temu, takze sry ked nieco

v kazdej polohe ho nechat zopar sekund a potom spat na neutral.Acon píše:U RR nie je postup rovnaký ako u D? Prevodovka by mala byť rovnaká, nie? No a u D sa odvzdušňuje tak, že sa naštartuje, zabrzdí a na mieste sa preraďujú všetky polohy. Doleje sa olej a zasa sa to zopakuje. Dovtedy, kým sa nedosiahne potrebná hladina.
To se nedá takhle říct, ale sjeté lamely to asi nebudou, spíš něco prasklé, vydřené nebo tak něco. Po rozebrání bude jasno. Jestli to vyřešíš výměnou za nějakou použitou, tuhle bych koupil na díly.Navi píše:Tak mi dnes umřela převodovka (automat)![]()
Po zahřátí to začalo jako by šustit a přestalo to skoro řadit. Když to kompletně vychladlo, tak zase chvilku běžela normálně, ale po zahřátí zase začala blbnout a nakonec jsem měl velký problém vůbec zacouvat přes práh do garáže. Chovalo se to jako by byl zařazený neutrál. Pak se to zas na okamžik chytlo a jako by bez prokluzu to tam koplo jedničku.
V čem konkrétně je asi problém?
Co kdybys napsal, co ti to píše, třeba to vyfoť....jamalgrass píše:zdravim dnes som pozrel vsetky naplne aj diferaky prevodovku motor servo a vsetky oleje mam OK ale aj tak mi palubny pise ze sa neco prehrieva a uz som v koncoch co by to mohlo byt neviete mi poradit nekdo?