zvuková výstraha vo Free TD4
Moderátor: Safraporte
zvuková výstraha vo Free TD4
zdravím Vás....mám jednu otázku...vlastním TD4 r.v.2001 cca tretím rokom, počas tejto zimy sa mi zopár krát spustila vo vnútri nejaká akustická výstraha...najprv to asi 5- krát pípne jednoduchým tónom a potom sai 5- krát dvojitým tónom.....zatial to vždy prišlo asi do 5 - 10 min po naštartovaní. Potom je už kľud, môžem jazdiť aj celý deň - v pohode. Vždy si odpípa rovnakú zostavu zvukov a samé to prestane. Stretol sa s tým niekto???
Re: zvuková výstraha vo Free TD4
No,teraz,ako bola zima a pri odomykani dialkovym mi pipalo take dva po sebe tony az kym som nestlacil este raz odomykanie.Ale nie vzdy.Tak neviem co to bolo.A pri tom som aj otvoril dvere a pipalo to.Az ked som druhy krat stlacil,prestalo to. Mam Free 1,8 .
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
vymen baterku v dialkovom.mne to prestalo.dandee píše:No,teraz,ako bola zima a pri odomykani dialkovym mi pipalo take dva po sebe tony az kym som nestlacil este raz odomykanie.Ale nie vzdy.Tak neviem co to bolo.A pri tom som aj otvoril dvere a pipalo to.Az ked som druhy krat stlacil,prestalo to. Mam Free 1,8 .
To je signalizácia slabej batérie v dialkovom. Skús odomknút a jazdit druhým ovladačom a porovnaj výsledok- možno tam bude lepšia batéria. 

- Přílohy
-
- 25012011016.jpg
- (218.38 KiB) Staženo 351 x
Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
Wav.tak to ma nenapadlo. Dnes mi to opat pipalo,aj ked som sadol , a ked som zatvoril dvere,tak to prestalo. Ma to nieco spolocne s baterkou v ovladaci,myslis?
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
jasne- na 110%
treba vymenit batériu a je po pípaní

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Jen pro pořádek - chtěl jsem ušetřit a koupil jsem baterii za cca 29,-Kč (nedal jsem na varování pána, co má zlatnictví a prodává tam značkové baterie). Už bych to neudělal ... naštěstí jsem se podíval dovnitř akorát včas, když začala pouštět nějakou sračku. Hned jsem do obou dálkáčů koupil origo Philips, sice za 70,-/ks, ale s dokladem a snad i s jistotou ...
To jen takový poddotek, když už půjdeš nakupovat

Jasne,kvoli takemuto auticku nebudem setrit.Dnes zase najebalo snehu/s prepacenim/ a cesta bola ruzovou zahradou pre LR free.Je to krasavec.Kupim mu samozrejme znackove baterky.aj zene sa strasne paci.Ked som povedal,ze som vymenil Toyotu za LR tak ma chcela zabit.Ale teraz.......Zerie mi z ruky.....

Zmeral som obe baterky s dialkacov,a maju obe 3,01V. Chlapi,napriek tomu treba vymenit?

ked som ich menil pípalo to v aute a tiež museli mat asi 3 volty ešte.....
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To že má baterka "správné" napětí při měření digitálním multimetrem, nebo jimý slušným voltmetrem, ještě nevypovídá o tom, že je nabitá. On totiž ten voltmetr při měření nebere skoro žádný proud, narozíl od vysílače dálkového ovládání. Takže pokud je baterka stará, tak prostě při zmáčknutí tlačítka napětí poklesne a vysílač to pozná. Cena baterky není závratná, aby se to nedalo otestovat.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
OK,to som potreboval pocut.Dik. Je cas na vymenu.
- martin314
- tel.: +421902527799
- auto: freeItd4
mne to robilo tiež a po výmene batérie prestalo
Baterku uz mam novu, a nerobi to. Ale ako to auto vie,ze mam slabu baterku,ked ho normalne odomykalo a zamykalo. Kua,nejake premudrele auticko......
Safraporte píše:Jen pro pořádek - chtěl jsem ušetřit a koupil jsem baterii za cca 29,-Kč (nedal jsem na varování pána, co má zlatnictví a prodává tam značkové baterie). Už bych to neudělal ... naštěstí jsem se podíval dovnitř akorát včas, když začala pouštět nějakou sračku. Hned jsem do obou dálkáčů koupil origo Philips, sice za 70,-/ks, ale s dokladem a snad i s jistotou ...

Freelander 2.0 DI · 20TN2 · 72 kW
Škoda Octavia 1.9TDI · AGR · 66 kW
Volvo C70 2.4T · B5244T · 142 kW
Renata - stala cez 4 € !
... ano vždyť to píšu, samej loupežník
Renata CR2032CU
... taky to neřeším, beru kvalitní baterku vždy v prvním krámě za plnou palbu

... taky to neřeším, beru kvalitní baterku vždy v prvním krámě za plnou palbu

Freelander 2.0 DI · 20TN2 · 72 kW
ta baterka ma uz prezije,si myslim...........alebo auto,som chcel povedat... 

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Baterka mi při každodenním používání (min 6x za den použiju dálku, jen otevření = 2x) vydrží tak rok a půl...