4000 je este na otackomeri?powl píše:Mne taky zabira az vejs poradne kolem 2500 a tahne az do ctyr a jeste by sel ale na to nemam zaludek myslim ze je to o nastaveni cerpadla

Moderátor: Miky_CZ
4000 je este na otackomeri?powl píše:Mne taky zabira az vejs poradne kolem 2500 a tahne az do ctyr a jeste by sel ale na to nemam zaludek myslim ze je to o nastaveni cerpadla
otčkoměr snímá signál z altíku a ten má na disko1 dva průměry řemenic 90 a 110 mm, jestliže tam někdo dal jinej, tak otáčkoměr potom ukazuje blběMiky_CZ píše:kdyz uz to tu filip vytahl, tak nevim kde je chyba ale u meho motoru zabira turbo pri 1500ot/min, a konci zhruba ve 3000-3500ot/min, vic ho proste nevytocim
jak jsem mel trojcovu disco, tak tam turbo zabiralo pri cca 2000otackach a tocilo do 4000
je blbe nastaveny otackomer nebo jak??
aha, no a kdyz tam teda dal nekdo jiny tak muze byt silnejsi nebo slabsi nebo je to jenom o tom prumeru?Land Jirka píše:otčkoměr snímá signál z altíku a ten má na disko1 dva průměry řemenic 90 a 110 mm, jestliže tam někdo dal jinej, tak otáčkoměr potom ukazuje blběMiky_CZ píše:kdyz uz to tu filip vytahl, tak nevim kde je chyba ale u meho motoru zabira turbo pri 1500ot/min, a konci zhruba ve 3000-3500ot/min, vic ho proste nevytocim
jak jsem mel trojcovu disco, tak tam turbo zabiralo pri cca 2000otackach a tocilo do 4000
je blbe nastaveny otackomer nebo jak??
Miky_CZ píše:
aha, no a kdyz tam teda dal nekdo jiny tak muze byt silnejsi nebo slabsi nebo je to jenom o tom prumeru?
kdyz zmerim prumer te remenice tak zjistim jaky tam je?
na emise... dobrovolne.... mi to vlastne vubec nevadi:-Dskritekcrx píše:Miky_CZ píše:
aha, no a kdyz tam teda dal nekdo jiny tak muze byt silnejsi nebo slabsi nebo je to jenom o tom prumeru?
kdyz zmerim prumer te remenice tak zjistim jaky tam je?
dojed si nekam na emise tam ti zmeri otacky bud pomoci cidla klepani nebo podle dobijeni nevim jak to funguje ale pripoji kabel na plus a minus a neco mu vypocita otacky motoru a snadno si zkontrolujes jestli tvuj otackomer ukazuje presne.
tak nemusi merit emise jen ti zmeri otacky das mu pade a je kdybys byl z CB tak bych tam zajel stebouMiky_CZ píše:
na emise... dobrovolne.... mi to vlastne vubec nevadi:-D
no tak nekdy az budu mit cestu kolem nakych emisi tak se tam kouknu no:-)skritekcrx píše:tak nemusi merit emise jen ti zmeri otacky das mu pade a je kdybys byl z CB tak bych tam zajel stebouMiky_CZ píše:
na emise... dobrovolne.... mi to vlastne vubec nevadi:-D
Pri stálom používaní som popstrehol stíchnutie toho klasického dieslového klepania. Pri rozjazde to dosť hulilo tak som to po nejakom čase prestal dávať a pomali sa vracal ten dieslový klepot. Momentálne to dávam v nižšom pomere (50ml na 80l), uvidím, či pri tom zostanem. Na výkon to myslím vplyv nemá, skôr je ten motor tichší.Hubert píše:Osobně jsem zkusil: http://www.millersoils.cz/253--diesel-power-ecomax.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nárůst výkonu jsem nezaznamenal. Auto začalo dost černě kouřit (i ostatním co to tam nalili) Jestli to motor čistilo nebo to hulí samo o sobě to nevím, každopádně jak jsem sem to přestal přidávat tak už zase nehulí.
Je, normálně se necpu nad 3000, sotva nad 2500, ale na emisích mi to vytáčel na 4000 otáček....už jsem mu chtěl jednu střelit (předtím byl veeeelmi suverénní a choval se arogantně, asi chtěl groše). Po zjištění, že mám emise na polovině rozsahu už mluvil uctivěji. Vyrušil jsem ho (popředchozím objednání) od kafe, měl úplně prázdnou halu a lenost v očích....Filip píše:4000 je este na otackomeri?powl píše:Mne taky zabira az vejs poradne kolem 2500 a tahne az do ctyr a jeste by sel ale na to nemam zaludek myslim ze je to o nastaveni cerpadla