Otacky- SURNE!!
Moderátor: Safraporte
Otacky- SURNE!!
Nazdar chlapi mam Land Rover Freelander 1.8 i r.v. 1999 a mam problem s vysokymi otackami potreboval by som radu .Z nicoho nic mi zacne dvihat otacky vecinou ked preradzujem alebo ked necham na neutrali tak z nicoho nic zacnu otacky stupat a ked buchnem po plinovom pedali 2-3 krat tak sa vratia naspet do normalu neviete mi poradit v com to bude?
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Re: Otacky- SURNE!!
Váha vzduchu? -> diagnostika napoví
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Ahoj. Když půjdeš po sání, narazíš na takovej černej váleček do kterýho vedou kablíky, tušim 4. Ten sundej, vyčisti a uvidíš... U mne to bylo ono. Jen mám otázku pro ty, co už to dělali (mne to dělal známej, nemám vhodné nářadí)... Z boku jsou 4 imbusy, těma to sundam, to chápu. Ale jakoby seshora jsou po stranách 2 a mnohem lépe přístupný, kterejma by se ten váleček dal možná rozpůlit a vyčistit taky. Zkoušel to někdo?
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Čafte chlapy!
aj ja som mal taký istý problém. vyriešil som to vyčistením vzduchového filtra a potom bolo všetko OK
aj ja som mal taký istý problém. vyriešil som to vyčistením vzduchového filtra a potom bolo všetko OK

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchový filtr se nečistí, ten se mění...
Já vím, že to teď schytám.

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Ale na jedno jsem zapomněl, může mít K&N filtr (nebo mu podobný)...
...a ten se čistí. 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
no to jedině,ale stejně nevímnevím , co s KN na písku, nebo prachu , když kvetou jehličnany, to je odepsaný rychleji než klasika, já budu mít oklepávací do traktoru 2 vložkový a je klid 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Nic coby? Mrkni jak KN funguje, cistit se da v pohode a pisek , prach a pil je to posledni co mu bude vadittagr píše:no to jedině,ale stejně nevímnevím , co s KN na písku, nebo prachu , když kvetou jehličnany, to je odepsaný rychleji než klasika, já budu mít oklepávací do traktoru 2 vložkový a je klid

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
NO NEVÝM JÁ JDU DO JISTOTY, PROTOŽE JEMNÝ PRACH TO ZALEPÍ ZA 2 HODNY , TRAKTORÁK VEČER VYKLEPNEŠ A JEDEŠ DÁL?
Je na to dělaný 

máš pravdu, že filter sa má meniť, ale v tej chvily to bolo najlepšie čo som mohol spraviť. Bol zaprášený jemným prachom a kompresor mu pomohol na 100%