Už mám tenhle rozměr taky objednanývisby píše:265/75 r16 mam, jazdi to dobre. akurat v terene idem skor na redukcii, nic tragicke

Moderátor: Miky_CZ
Už mám tenhle rozměr taky objednanývisby píše:265/75 r16 mam, jazdi to dobre. akurat v terene idem skor na redukcii, nic tragicke
to je sice pravda, ale niekedy mas pomaly prejazd par metrov a potom znova ides okolo 40-50km/h a to zase nie je dobre.Acon píše:redukciu radím v teréne vždy aj keby ju vlastne nebolo treba. Výrobca tvrdí, teda doporučuje radiť redukciu vždy ak je predpoklad jazdy rýchlosťou nižšou ako 30km/h
Hele visby, kdyz uz jsme u toho přeřazování....na kolik zpomalujete? Ja si dycky radsi uplne zastavim a vyradim do neutralu, a pak az zaradim redukci a pak se zase rozjedu. Při vyřazování to samé. Někdy mám pocit, že bych ji tam ani jinak nedostal...visby píše:to je sice pravda, ale niekedy mas pomaly prejazd par metrov a potom znova ides okolo 40-50km/h a to zase nie je dobre.Acon píše:redukciu radím v teréne vždy aj keby ju vlastne nebolo treba. Výrobca tvrdí, teda doporučuje radiť redukciu vždy ak je predpoklad jazdy rýchlosťou nižšou ako 30km/h
samozrejme, ze kvoli tomu nemam depresie, spomalit a preradit dlhe/kratke nie je problem:-)
jo, ale niekedy zabudnem:-)Benjamin píše:a vyrazujes na neutral?
Ale Ty máš, myslím, manuál a tam to nie je treba. A samozrejme v takom prípade ani ja neradím L.visby píše:to je sice pravda, ale niekedy mas pomaly prejazd par metrov a potom znova ides okolo 40-50km/h a to zase nie je dobre.Acon píše:redukciu radím v teréne vždy aj keby ju vlastne nebolo treba. Výrobca tvrdí, teda doporučuje radiť redukciu vždy ak je predpoklad jazdy rýchlosťou nižšou ako 30km/h
samozrejme, ze kvoli tomu nemam depresie, spomalit a preradit dlhe/kratke nie je problem:-)
Na automate musím vyradiť do N, no nezastavujem úplne, N apaneli aj je napísané, že radiť od 0-8mph čo je cca 12kmh. Najčastejšie radím na príjazde na chalupu, kedy radím do L po zjazde z asfaltky. Len spomalímBenjamin píše:... kdyz uz jsme u toho přeřazování....na kolik zpomalujete? Ja si dycky radsi uplne zastavim a vyradim do neutralu, a pak az zaradim redukci a pak se zase rozjedu. Při vyřazování to samé...
ako sa to vezme, ta jednotka nie je na velkych kolesach taka silna...Acon píše:Ale Ty máš, myslím, manuál a tam to nie je treba. A samozrejme v takom prípade ani ja neradím L.
Jj mám taky automat, už jsem se taky naučil jen si přibrzdit a je pravda, že to tam jde líp, jen sem se bál, abych něco nezničil, tak ted už se obávat nemusím, díkyNa automate musím vyradiť do N, no nezastavujem úplne, N apaneli aj je napísané, že radiť od 0-8mph čo je cca 12kmh. Najčastejšie radím na príjazde na chalupu, kedy radím do L po zjazde z asfaltky. Len spomalímN
znova N na redukčke
opatrne L. Ide to tam lepšie ako keď úplne stojím.
Vypadá to určitě líp, než ty zimáky na kterých jsme tě viděli poslednězbynek píše:Trochu se vrátím k pneumatikám a kolům. Dnes jsem zkusil obout nové disky ET-20 a dost jsem se vyplašil zda jsem to nepřehnal. Mam s toho trochu strach, nerad bych provokoval české a evropské policisty.
podla coho sa pise to ET? na origo d2 plechacoch mam ET-56 ak si dobre spominam...zbynek píše:Lemy by to jistě vyřešili, ale takto široké lemy stojí stejně jako stálo pět těch disků
Bullface ET-20
Jsou hodně zachovalé, uvažuji že bych je vyměnil za nějaké plecháče s ET-10