Dálkový ovladač...:(

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
zdenek666
tel.: +420722074098

Re: Dálkový ovladač...:(

#21 Příspěvek od zdenek666 » 18 úno 2011 13:20

Bebop píše:taky by mě zajímalo, jestli někdo ví, proč se tohle dějej - ve středu jsem večer zamknul dálkou, auto normálně bliklo a zamklo se, v pátek jsem přišel, zmáčknul dálku a nic.. díky tomu, že po nákupu LR trávím většinu pracovní doby tady na fóru, tak jsem věděl, že mám odemknout klíčem, spustí se alarm, strčit klíč do zapalování, čímž ho vypnu a zase to bude ok, ale přesto bych rád věděl, proč se to děje?? musí to mít přece nějaký důvod, ne??
Stačí zamknout a odemknout klíčem a potom už dálka bude fungovat. někde se o tom psalo, že je přijímač více citlivej a ruší ho třeba DO ostatních aut. U mě se to projevuje , pokud stojím na parkovišti cca. 2 dny.
LR Disco II TD5 auto

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#22 Příspěvek od Acon » 18 úno 2011 14:00

Sláma Karel píše:To je zajímavé, že u mě v hale se to nestalo ani jednou za tu dobu co tam stála. A to jsme tam měnili i tu baterku. Nemáš tam v okolí nějaké vysílače, brány na dálku nějaké silné Wifi sítě nebo něco podobného?
Zkus prostě jenom parkovat na jiném místě. Někdy to pomáhá.

K :dance
Ja som mal auto u eliotta a musel som mu poslať busom náhr. kľúč, lebo ten jeden bol s ostatnými na jednej kope a zblbol. Dvere sa odomknúť nedali, pretože je asi vypadnuté to tiahlo. Podobne sa to stalo doma, kde máme v košíku kľúče od 3 áut. Preto doporučujem každému upraviť si tiahlo k prednej kapote tak aby sa dalo potiahnuť. V prípade, že zblbne klúč a dvere nejdú otvoriť ani manuálne kľúčom, stačí spustiť alarm a následným vypnutím dialkáčom už všetko funguje. A tiahlo ku kapote je jednoduchý spôsob. Potiahnem, spustí sa alarm, vypnem dialkáčom a je to OK
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

raven.99
auto: Discovery 2

#23 Příspěvek od raven.99 » 18 úno 2011 14:58

mna uz ten alarm zacina dost nasierat, robi mi to presne to co vam - po cca 2 dnoch mi zacne auto pred panelakom trubit a nakolko ho vyuzivam tak 2-3x za tyzden tak mi trubi skoro zakazdym :angry

dá sa alarm nejak vypnúť v BCU cez diagnostiku?

rozmýšlal som aj nad možnosťou oslepit alarm - odpojit volumetrické senzory a senzor na dverách vodiča, aby mi to nespustilo kím nedám klúč do zapalovania, ale odpojeny senzor na dverach by mi asi zase trúbil pri zamykaní auta (myslel by že dvere sú otvorené).

Ako ste to prípadne riešili vy?

zdenek666
tel.: +420722074098

#24 Příspěvek od zdenek666 » 18 úno 2011 15:55

raven.99 píše:mna uz ten alarm zacina dost nasierat, robi mi to presne to co vam - po cca 2 dnoch mi zacne auto pred panelakom trubit a nakolko ho vyuzivam tak 2-3x za tyzden tak mi trubi skoro zakazdym :angry

rozmýšlal som aj nad možnosťou oslepit alarm - odpojit volumetrické senzory a senzor na dverách vodiča, aby mi to nespustilo kím nedám klúč do zapalovania, ale odpojeny senzor na dverach by mi asi zase trúbil pri zamykaní auta (myslel by že dvere sú otvorené).

Jak jsem psal už výše - stačí zamknout a odemknout klíčem a potom už dálka bude fungovat a nic netroubí.
LR Disco II TD5 auto

raven.99
auto: Discovery 2

#25 Příspěvek od raven.99 » 18 úno 2011 22:58

zdenek666 píše:
raven.99 píše:mna uz ten alarm zacina dost nasierat, robi mi to presne to co vam - po cca 2 dnoch mi zacne auto pred panelakom trubit a nakolko ho vyuzivam tak 2-3x za tyzden tak mi trubi skoro zakazdym :angry

Jak jsem psal už výše - stačí zamknout a odemknout klíčem a potom už dálka bude fungovat a nic netroubí.
dik za tip, to si musim vyskusat...

Odpovědět