RudaK píše:To jsou pěkné starosti .......

Moderátor: Miky_CZ
RudaK píše:To jsou pěkné starosti .......
tak, takRudaK píše:RudaK píše:To jsou pěkné starosti .......jsou to pěkné radosti ,
Tak se ttam napíšou dvě převazující- třeba jak tu má kdosi tu poušť tak bude modrá a písková, nebo tak nějak.Mike III píše:Jaká bude barva polepem reklamním barebným motivem, třeba fotografie?
Miloš II píše:Já jdu do zebry......Miloš II
Máš pravdu...aj mňa to nasralo,lebo som mal na pláne streknúť niečo do čiernej matnej - teda okrem kapoty,ktorú som už strekol a potom som chcel dať nejaké "kamo" kamarát robí s fóliami a je to super vecička,hlavne proti oderkom od kamienkov na cestách a tiež mi povedal,že treba KO - skoro ma vystrelo - hovada,len ako obyčajného človeka ošklbať... Mne robil strechu,kapotu a nejaké doplnky na Vente.. A jeden tu má Gečkového mercedesa celého v carbone,len bach na kvalitu fólie,aby si nebol po nejakom čase nemilo prekvapený... kvalitná je drahá - mne dával 3M - tá je aj riadne hrubá a keď som videl,čo s ňou robil,tak som neveril vlastným očiam..Acon píše:okrem toho, že som zmenil názov vlákna, som zistil nemilú vec. Pri zmene farby vozidla (čo je z hľadiska legislatívy aj polep fóliou) je potrebná KO a zápis do TP. Ten zápis by ma nesral, ale tá KO je buzerácia.
http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=101769" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale ked som volal na KO, tak mi povedali, ze mi staci potvrdenie, resp. faktura zo servisu kde to robili.Forsttimber píše:oficialne to asi neurobis lebo karoseria sa moze menit max do 10rokov vozidla takze asi jednoduchsie to budee streknu na tu staru farbu