Já nelezu, jen chodím a nebo kolo... ale tu fázi fotřík začínám taky hodně pociťovat!Rosi píše: Jsem na tom dost podobně jak JendaPak jsem ještě párkrát "začal", ale už to nikdy nebylo ono, postupně jsem přišel o fyzičku, morál jsem nikdy neměl
, čili vůbec nechápu proč mám ještě v rohu garáže schovanej matroš, asi kdyby se náhodou chytil některej ze synků
![]()
Jinak na hory jezdím furt, ale i tady jsem už polevil. Popravdě, tady je hlavní důvod, že se nějak vytratilo "s kým", prostě nastala fáze fotřík... Tak tloustnua alespoň jezdíl s LR
![]()
Kolik je tu vyznavačů vertikálních limitů ?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Kolik je tu vyznavačů vertikálních limitů ?
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
sudajs píše:jedna takova ferata je v saltsburgu-feraty jsou super minuly rok jsem byl v rakousku a nekolik sem si jich tam vyšel a jsou fajn-rád ybch se podvial spíš do dolomit na feraty v rakousku a německu mi připadaji dost krátké
Rakousko jsme prolezli celé a jsou tam i ferraty na dva dny neni problém najít pěknou cestu C/D na 8 hodin.
Tak to se můžeme někdy domluvit...

- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu, ale Dolomity jsou ferratová klasika. Naprosto nejkrásnější pohoří v evropě. Ferraty ruzných obtížností, různých délek a spojené s válečnou historií
Počasí neuvěřitelně stabilní a přívětivé.
Volné táboření zatím tolerované
Lidi italský, zatím stále báječní
Ceny zatím přívětivé
Dolomity se stali naší rodinnou klasikou, každé léto se automaticky zařazují do lezeckých aktivit..
Počasí neuvěřitelně stabilní a přívětivé.
Volné táboření zatím tolerované
Lidi italský, zatím stále báječní
Ceny zatím přívětivé
Dolomity se stali naší rodinnou klasikou, každé léto se automaticky zařazují do lezeckých aktivit..
Všechno má svůj čas........
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
S tou valecnou historii Dolomit je to neuveritelny,mam o tom nejake knihy.Ja mam za sebou pohori Triglav na Socske fronte,byla to druha nejvetsi fronta WW I co do poctu ztrat ale i ofenziv(14). Lezli jsme na horu Rombon(nejtezsi boje) a Cukla. Je to tam dodnes sileny,neb tam jezdi malo lidi a stale je tam spousta munice,vojenskeho materialu ale i ostatku vojaku.
Byl to uzasnej a pretezkej vyslap ale bylo to neuveritelny. Pokud chce nekdo historii a hory bez lidi,tak doporucuji
H.
Byl to uzasnej a pretezkej vyslap ale bylo to neuveritelny. Pokud chce nekdo historii a hory bez lidi,tak doporucuji

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
... já jsem si vyšlápl na DoličJenda píše:S tou valecnou historii Dolomit je to neuveritelny,mam o tom nejake knihy.Ja mam za sebou pohori Triglav na Socske fronte,byla to druha nejvetsi fronta WW I co do poctu ztrat ale i ofenziv(14). Lezli jsme na horu Rombon(nejtezsi boje) a Cukla. Je to tam dodnes sileny,neb tam jezdi malo lidi a stale je tam spousta munice,vojenskeho materialu ale i ostatku vojaku.
Byl to uzasnej a pretezkej vyslap ale bylo to neuveritelny. Pokud chce nekdo historii a hory bez lidi,tak doporucuji![]()
H.

- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Lezení je sport kterej obdivuju, ale fyzicky a morálně na něj nemám. Zkoušel jsem bouldrovat, ale nešlo mi to, všechny jsem sral protože jsem zavazel (aspoň jsem měl takovej pocit). Pak jsem pučil kamošce lezečky a bylo to jako bych je vyhodil... Ale do hospody s bouldrem chodím furt. 
Jo a jeskyně ty si občas dávám - teda aspoň kam vlezu. Na plazivky to moc není.
Ale občas lezem s kámošama do starejch štol...

Jo a jeskyně ty si občas dávám - teda aspoň kam vlezu. Na plazivky to moc není.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Itálie je fakt moc pěkná a lezení příjemné třeba u Lago di Garda.
Tak by šlo spojit lezení s ježděním a podniknout společnou akci.
Tak by šlo spojit lezení s ježděním a podniknout společnou akci.
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
V Rakousku sem sice moc nenalozil ale do Italské Cortiny se strašně rád vracím a v jejím okolí sou taky fantastický ferraty. Bo zatím sem to pokaždé bral jako bojovku a každej den jiný místo ideálně aspoň o 100km dál. A pak sem se pokaždé divil že sme najeli za týden 2000km
.

Naposledy upravil(a) vizos dne 09 bře 2011 10:18, celkem upraveno 1 x.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Kubrtos"]Lezení je sport kterej obdivuju, ale fyzicky a morálně na něj nemám. Zkoušel jsem bouldrovat, ale nešlo mi to, všechny jsem sral protože jsem zavazel (aspoň jsem měl takovej pocit). Pak jsem pučil kamošce lezečky a bylo to jako bych je vyhodil... Ale do hospody s bouldrem chodím furt. 
začínat lezení boulderingem je jako kdybych šel z autoškoli rovnou do F1
Lepší je když se potkáš s nějakou partou, která tě vezme do skal na lehké klasické cesty (I až V obtížnost) které vyleze opravdu každý kdo má ruce a nohy. Budeš z toho mít daleko větší potěšení a poznáš kde začínají tvé limity.......někdo je má na pětce někdo na desítce, každý si může vybrat co mu vyhovuje a každé lezení na opravdivé skály je radost, a nejen sportovní, především duševní, ta atmosféra je totiž úplně jiná než na umělích stěnách v tělocvičně

Lepší je když se potkáš s nějakou partou, která tě vezme do skal na lehké klasické cesty (I až V obtížnost) které vyleze opravdu každý kdo má ruce a nohy. Budeš z toho mít daleko větší potěšení a poznáš kde začínají tvé limity.......někdo je má na pětce někdo na desítce, každý si může vybrat co mu vyhovuje a každé lezení na opravdivé skály je radost, a nejen sportovní, především duševní, ta atmosféra je totiž úplně jiná než na umělích stěnách v tělocvičně
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
My ji máme v hospodě http://www.9a.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; - proto jsem to začal taky zkoušet - když už chodím do hospody se stěnou, tak na ní zkusím taky polozit...zbynek píše:Kubrtos píše:Lezení je sport kterej obdivuju, ale fyzicky a morálně na něj nemám. Zkoušel jsem bouldrovat, ale nešlo mi to, všechny jsem sral protože jsem zavazel (aspoň jsem měl takovej pocit). Pak jsem pučil kamošce lezečky a bylo to jako bych je vyhodil... Ale do hospody s bouldrem chodím furt.
začínat lezení boulderingem je jako kdybych šel z autoškoli rovnou do F1

Jinak po kopcích chodíme tak nějak turisticky. No, teď už spíš jezdíme od té doby co mám Drobečka...

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jasné, co je v hospodě to se počítá
vždyť i ty hospody patří k lezení...neumím si představit že bych v sobotu odpoledne po lezení jel domů k televizi...... 

Hospoda je smyslem a podstatou každého neprofesionálního sportovního výkonu a všech možných dalších aktivitzbynek píše:Tak to je jasné, co je v hospodě to se počítávždyť i ty hospody patří k lezení...neumím si představit že bych v sobotu odpoledne po lezení jel domů k televizi......

- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Krásně a výstižně řečeno....moon13 píše:Hospoda je smyslem a podstatou každého neprofesionálního sportovního výkonu a všech možných dalších aktivitzbynek píše:Tak to je jasné, co je v hospodě to se počítávždyť i ty hospody patří k lezení...neumím si představit že bych v sobotu odpoledne po lezení jel domů k televizi......

Ok, takze vime, co budem delat cestou do Albanie?Uska píše:sudajs píše:jedna takova ferata je v saltsburgu-feraty jsou super minuly rok jsem byl v rakousku a nekolik sem si jich tam vyšel a jsou fajn-rád ybch se podvial spíš do dolomit na feraty v rakousku a německu mi připadaji dost krátké
Rakousko jsme prolezli celé a jsou tam i ferraty na dva dny neni problém najít pěknou cestu C/D na 8 hodin.
Tak to se můžeme někdy domluvit...![]()
třeba někde u

no hlasim sa aj ja skalky skaly a lady to je moje xixixixixi
So many roads, so little time.
toto zni velice zajmavě pokud maš nějake poznatky a informace tak klidně mi to hod na email rad si počtu.Jenda píše:S tou valecnou historii Dolomit je to neuveritelny,mam o tom nejake knihy.Ja mam za sebou pohori Triglav na Socske fronte,byla to druha nejvetsi fronta WW I co do poctu ztrat ale i ofenziv(14). Lezli jsme na horu Rombon(nejtezsi boje) a Cukla. Je to tam dodnes sileny,neb tam jezdi malo lidi a stale je tam spousta munice,vojenskeho materialu ale i ostatku vojaku.
Byl to uzasnej a pretezkej vyslap ale bylo to neuveritelny. Pokud chce nekdo historii a hory bez lidi,tak doporucuji![]()
H.

jirka
discovery 1
Pokud bude chut, primlouvam se za zverejneni tady, ne emailem
Take by me to zajimalo.

Disco I Modroush - holátko
Ok, takze vime, co budem delat cestou do Albanie?
Videl jsi Durmitor?[/quote]
To je dobrej nápad. Já tu Albánii plánuju od 11.7 do 22.7.

To je dobrej nápad. Já tu Albánii plánuju od 11.7 do 22.7.
- alux
- tel.: 0904911119
- auto: Defender, Disco III
- Kontaktovat uživatele:
z casu na caseste nieco vyleziem, ale za posledny rok som sa dajako zagulatil, ale uz na tom zasa makam, aby som dal v lete nieco v tatrach, mam tam jednu trasu na kolovy stt vylezenu len na dve dlzky uz ntreti rok, tak hadam sa tento rok podari.....
Defender 130 - hydraulicka plošina, Discovery III, Defender 130 - Zebra
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
tak zatim to vypada, ze se zaradim do sekce lezeckych veteranu. Aktivne (nekolikrat tydne) jsem toho nechal po bouracce na motorce, coz nejsem jediny..., mel jsem obe ruce v sadre, teda sadrach, a to se leze tezko. Delal jsem dost dlouho vejskovky a neco malo kolem lanovejch parku.
Venku jsem toho moc nenalezl, spis se jenom tak toulam po horach, takze treba: indicky himalaj, kavkaz, altaj, chamar daban, vychodni sajany, v jizni americe andy, v severni rocky mountains, sierra nevada, grand teaton, neco na islandu, norsko, parkrat pokus o mount blanc a i jine alpy a tak, zacalo to nevine, ale cepin a macky, jumary, uvazky, ferrata sety a par set metru lan doma jeste je... lezecky taky, ale jsem spis na ty pohorky.
Venku jsem toho moc nenalezl, spis se jenom tak toulam po horach, takze treba: indicky himalaj, kavkaz, altaj, chamar daban, vychodni sajany, v jizni americe andy, v severni rocky mountains, sierra nevada, grand teaton, neco na islandu, norsko, parkrat pokus o mount blanc a i jine alpy a tak, zacalo to nevine, ale cepin a macky, jumary, uvazky, ferrata sety a par set metru lan doma jeste je... lezecky taky, ale jsem spis na ty pohorky.