Kolik je tu vyznavačů vertikálních limitů ?

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
moon13

Re: Kolik je tu vyznavačů vertikálních limitů ?

#21 Příspěvek od moon13 » 06 bře 2011 21:40

Rosi píše: Jsem na tom dost podobně jak Jenda :( Pak jsem ještě párkrát "začal", ale už to nikdy nebylo ono, postupně jsem přišel o fyzičku, morál jsem nikdy neměl :), čili vůbec nechápu proč mám ještě v rohu garáže schovanej matroš, asi kdyby se náhodou chytil některej ze synků :idea:
Jinak na hory jezdím furt, ale i tady jsem už polevil. Popravdě, tady je hlavní důvod, že se nějak vytratilo "s kým", prostě nastala fáze fotřík... Tak tloustnu :? a alespoň jezdíl s LR :oops: :mrgreen:
Já nelezu, jen chodím a nebo kolo... ale tu fázi fotřík začínám taky hodně pociťovat!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

Uska
auto: Defender 110

#22 Příspěvek od Uska » 07 bře 2011 20:25

sudajs píše:jedna takova ferata je v saltsburgu-feraty jsou super minuly rok jsem byl v rakousku a nekolik sem si jich tam vyšel a jsou fajn-rád ybch se podvial spíš do dolomit na feraty v rakousku a německu mi připadaji dost krátké

Rakousko jsme prolezli celé a jsou tam i ferraty na dva dny neni problém najít pěknou cestu C/D na 8 hodin.
Tak to se můžeme někdy domluvit... :talk :) třeba někde u :beer

zbynek
tel.: 724258113
auto: DII 99
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od zbynek » 07 bře 2011 22:02

To máš pravdu, ale Dolomity jsou ferratová klasika. Naprosto nejkrásnější pohoří v evropě. Ferraty ruzných obtížností, různých délek a spojené s válečnou historií
Počasí neuvěřitelně stabilní a přívětivé.
Volné táboření zatím tolerované
Lidi italský, zatím stále báječní
Ceny zatím přívětivé

Dolomity se stali naší rodinnou klasikou, každé léto se automaticky zařazují do lezeckých aktivit..
Všechno má svůj čas........

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#24 Příspěvek od Jenda » 08 bře 2011 09:30

S tou valecnou historii Dolomit je to neuveritelny,mam o tom nejake knihy.Ja mam za sebou pohori Triglav na Socske fronte,byla to druha nejvetsi fronta WW I co do poctu ztrat ale i ofenziv(14). Lezli jsme na horu Rombon(nejtezsi boje) a Cukla. Je to tam dodnes sileny,neb tam jezdi malo lidi a stale je tam spousta munice,vojenskeho materialu ale i ostatku vojaku.
Byl to uzasnej a pretezkej vyslap ale bylo to neuveritelny. Pokud chce nekdo historii a hory bez lidi,tak doporucuji :yes
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

moon13

#25 Příspěvek od moon13 » 08 bře 2011 10:00

Jenda píše:S tou valecnou historii Dolomit je to neuveritelny,mam o tom nejake knihy.Ja mam za sebou pohori Triglav na Socske fronte,byla to druha nejvetsi fronta WW I co do poctu ztrat ale i ofenziv(14). Lezli jsme na horu Rombon(nejtezsi boje) a Cukla. Je to tam dodnes sileny,neb tam jezdi malo lidi a stale je tam spousta munice,vojenskeho materialu ale i ostatku vojaku.
Byl to uzasnej a pretezkej vyslap ale bylo to neuveritelny. Pokud chce nekdo historii a hory bez lidi,tak doporucuji :yes
H.
... já jsem si vyšlápl na Dolič :yes

Kubrtos
tel.: +420604671119
auto: D3 trisko Disko
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Kubrtos » 08 bře 2011 13:23

Lezení je sport kterej obdivuju, ale fyzicky a morálně na něj nemám. Zkoušel jsem bouldrovat, ale nešlo mi to, všechny jsem sral protože jsem zavazel (aspoň jsem měl takovej pocit). Pak jsem pučil kamošce lezečky a bylo to jako bych je vyhodil... Ale do hospody s bouldrem chodím furt. :mrgreen:
Jo a jeskyně ty si občas dávám - teda aspoň kam vlezu. Na plazivky to moc není. :lol: Ale občas lezem s kámošama do starejch štol...
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge

Uska

#27 Příspěvek od Uska » 08 bře 2011 16:11

Itálie je fakt moc pěkná a lezení příjemné třeba u Lago di Garda.
Tak by šlo spojit lezení s ježděním a podniknout společnou akci.

vizos
tel.: 739266781
auto: D3 ala G4 a S1

#28 Příspěvek od vizos » 09 bře 2011 09:37

V Rakousku sem sice moc nenalozil ale do Italské Cortiny se strašně rád vracím a v jejím okolí sou taky fantastický ferraty. Bo zatím sem to pokaždé bral jako bojovku a každej den jiný místo ideálně aspoň o 100km dál. A pak sem se pokaždé divil že sme najeli za týden 2000km :Ja blb: .
Naposledy upravil(a) vizos dne 09 bře 2011 10:18, celkem upraveno 1 x.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.

zbynek
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od zbynek » 09 bře 2011 10:02

[quote="Kubrtos"]Lezení je sport kterej obdivuju, ale fyzicky a morálně na něj nemám. Zkoušel jsem bouldrovat, ale nešlo mi to, všechny jsem sral protože jsem zavazel (aspoň jsem měl takovej pocit). Pak jsem pučil kamošce lezečky a bylo to jako bych je vyhodil... Ale do hospody s bouldrem chodím furt. :mrgreen:

:mrgreen: začínat lezení boulderingem je jako kdybych šel z autoškoli rovnou do F1
Lepší je když se potkáš s nějakou partou, která tě vezme do skal na lehké klasické cesty (I až V obtížnost) které vyleze opravdu každý kdo má ruce a nohy. Budeš z toho mít daleko větší potěšení a poznáš kde začínají tvé limity.......někdo je má na pětce někdo na desítce, každý si může vybrat co mu vyhovuje a každé lezení na opravdivé skály je radost, a nejen sportovní, především duševní, ta atmosféra je totiž úplně jiná než na umělích stěnách v tělocvičně

Kubrtos
tel.: +420604671119
auto: D3 trisko Disko
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Kubrtos » 09 bře 2011 11:37

zbynek píše:
Kubrtos píše:Lezení je sport kterej obdivuju, ale fyzicky a morálně na něj nemám. Zkoušel jsem bouldrovat, ale nešlo mi to, všechny jsem sral protože jsem zavazel (aspoň jsem měl takovej pocit). Pak jsem pučil kamošce lezečky a bylo to jako bych je vyhodil... Ale do hospody s bouldrem chodím furt. :mrgreen:

:mrgreen: začínat lezení boulderingem je jako kdybych šel z autoškoli rovnou do F1
Lepší je když se potkáš s nějakou partou, která tě vezme do skal na lehké klasické cesty (I až V obtížnost) které vyleze opravdu každý kdo má ruce a nohy. Budeš z toho mít daleko větší potěšení a poznáš kde začínají tvé limity.......někdo je má na pětce někdo na desítce, každý si může vybrat co mu vyhovuje a každé lezení na opravdivé skály je radost, a nejen sportovní, především duševní, ta atmosféra je totiž úplně jiná než na umělích stěnách v tělocvičně
My ji máme v hospodě http://www.9a.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; - proto jsem to začal taky zkoušet - když už chodím do hospody se stěnou, tak na ní zkusím taky polozit... :D
Jinak po kopcích chodíme tak nějak turisticky. No, teď už spíš jezdíme od té doby co mám Drobečka... :mrgreen:
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge

zbynek
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od zbynek » 09 bře 2011 12:07

Tak to je jasné, co je v hospodě to se počítá :D vždyť i ty hospody patří k lezení...neumím si představit že bych v sobotu odpoledne po lezení jel domů k televizi...... :Pohoda:

moon13

#32 Příspěvek od moon13 » 09 bře 2011 12:43

zbynek píše:Tak to je jasné, co je v hospodě to se počítá :D vždyť i ty hospody patří k lezení...neumím si představit že bych v sobotu odpoledne po lezení jel domů k televizi...... :Pohoda:
Hospoda je smyslem a podstatou každého neprofesionálního sportovního výkonu a všech možných dalších aktivit :D

zbynek
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od zbynek » 09 bře 2011 14:10

moon13 píše:
zbynek píše:Tak to je jasné, co je v hospodě to se počítá :D vždyť i ty hospody patří k lezení...neumím si představit že bych v sobotu odpoledne po lezení jel domů k televizi...... :Pohoda:
Hospoda je smyslem a podstatou každého neprofesionálního sportovního výkonu a všech možných dalších aktivit :D
Krásně a výstižně řečeno.... :yes

majkro
tel.: 603952182
auto: LRD2TD5FL nosorozec

#34 Příspěvek od majkro » 09 bře 2011 14:10

Uska píše:
sudajs píše:jedna takova ferata je v saltsburgu-feraty jsou super minuly rok jsem byl v rakousku a nekolik sem si jich tam vyšel a jsou fajn-rád ybch se podvial spíš do dolomit na feraty v rakousku a německu mi připadaji dost krátké

Rakousko jsme prolezli celé a jsou tam i ferraty na dva dny neni problém najít pěknou cestu C/D na 8 hodin.
Tak to se můžeme někdy domluvit... :talk :) třeba někde u :beer
Ok, takze vime, co budem delat cestou do Albanie? :D Videl jsi Durmitor?

lobo20

#35 Příspěvek od lobo20 » 09 bře 2011 15:10

no hlasim sa aj ja skalky skaly a lady to je moje xixixixixi
So many roads, so little time.

sudajs
auto: D1

#36 Příspěvek od sudajs » 09 bře 2011 23:54

Jenda píše:S tou valecnou historii Dolomit je to neuveritelny,mam o tom nejake knihy.Ja mam za sebou pohori Triglav na Socske fronte,byla to druha nejvetsi fronta WW I co do poctu ztrat ale i ofenziv(14). Lezli jsme na horu Rombon(nejtezsi boje) a Cukla. Je to tam dodnes sileny,neb tam jezdi malo lidi a stale je tam spousta munice,vojenskeho materialu ale i ostatku vojaku.
H.
toto zni velice zajmavě pokud maš nějake poznatky a informace tak klidně mi to hod na email rad si počtu.:-)

jirka
discovery 1

Colonel

#37 Příspěvek od Colonel » 10 bře 2011 11:11

Pokud bude chut, primlouvam se za zverejneni tady, ne emailem :) Take by me to zajimalo.
Disco I Modroush - holátko

Uska

#38 Příspěvek od Uska » 13 bře 2011 13:38

Ok, takze vime, co budem delat cestou do Albanie? :D Videl jsi Durmitor?[/quote]

To je dobrej nápad. Já tu Albánii plánuju od 11.7 do 22.7.

alux
tel.: 0904911119
auto: Defender, Disco III
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od alux » 26 bře 2011 16:25

z casu na caseste nieco vyleziem, ale za posledny rok som sa dajako zagulatil, ale uz na tom zasa makam, aby som dal v lete nieco v tatrach, mam tam jednu trasu na kolovy stt vylezenu len na dve dlzky uz ntreti rok, tak hadam sa tento rok podari.....
Defender 130 - hydraulicka plošina, Discovery III, Defender 130 - Zebra
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

#40 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 01 dub 2011 17:38

tak zatim to vypada, ze se zaradim do sekce lezeckych veteranu. Aktivne (nekolikrat tydne) jsem toho nechal po bouracce na motorce, coz nejsem jediny..., mel jsem obe ruce v sadre, teda sadrach, a to se leze tezko. Delal jsem dost dlouho vejskovky a neco malo kolem lanovejch parku.
Venku jsem toho moc nenalezl, spis se jenom tak toulam po horach, takze treba: indicky himalaj, kavkaz, altaj, chamar daban, vychodni sajany, v jizni americe andy, v severni rocky mountains, sierra nevada, grand teaton, neco na islandu, norsko, parkrat pokus o mount blanc a i jine alpy a tak, zacalo to nevine, ale cepin a macky, jumary, uvazky, ferrata sety a par set metru lan doma jeste je... lezecky taky, ale jsem spis na ty pohorky.
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Odpovědět