Freelander naraznik - Farba

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vincinaty
auto: 2.5 V6

Freelander naraznik - Farba

#1 Příspěvek od Vincinaty » 27 kvě 2011 08:55

Zdravim vsetky fandy Freelanderu.
Mam takuto otazocku. Na svojom Freelanderi (rocnik 2000) mam klasicke narazniky sivej farby. Chcel by som si ich nastriekat na cierno. Chcem sa opytat ci s tym ma niekto skusenost, ako farba drzi, aky postup striekania bol pouzity?
Ja som sa bol o tom poinformovat a striekac mi nevedel zarucit ze cierna farba na tomto druhu plastu bude drzat... Poprosim radu ci sa to oplati a farba bude bezproblemovo drzat. Dakujem

macejky1
tel.: 736245909
auto: EX Freelander, RRC
Kontaktovat uživatele:

Re: Freelander naraznik - Farba

#2 Příspěvek od macejky1 » 27 kvě 2011 09:22

Vincinaty píše:Zdravim vsetky fandy Freelanderu.
Mam takuto otazocku. Na svojom Freelanderi (rocnik 2000) mam klasicke narazniky sivej farby. Chcel by som si ich nastriekat na cierno. Chcem sa opytat ci s tym ma niekto skusenost, ako farba drzi, aky postup striekania bol pouzity?
Ja som sa bol o tom poinformovat a striekac mi nevedel zarucit ze cierna farba na tomto druhu plastu bude drzat... Poprosim radu ci sa to oplati a farba bude bezproblemovo drzat. Dakujem

Ahoj, tohle bych nechal na lakýrovy ať si řekne on čím to udělat a pak on ponese záruku.

Ale já bych to nestříkall vůbec. :hmm: Ty plasty jsou tam schválně takovéhle nelakované aby na nich nebyly vidět škrábance.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom

Vincinaty
auto: 2.5 V6

#3 Příspěvek od Vincinaty » 27 kvě 2011 09:29

Nepotrebujem ale aby to boli leskle cierne. Staci mi matna cierna farba... len potrebujem vediet ci ma niekto skusenost s tym ze ta farba by na tomto type plastu drzala. Lebo videl som ze niektore Freelanderi maju tieto plasty aj cierne, ja bohuzial tie sive ktore mi moc nepasuju...

standox
auto: freelander

#4 Příspěvek od standox » 30 kvě 2011 18:46

riesil som to iste ze ten plast uz bol sivy ... kupil som spray Back to Black a nastriekal vsetky plasty a vysledok priam vynikajuci ... http://ns1.definitivelabs.com/Shop/Simo ... d_123.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Maxsel
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Maxsel » 30 kvě 2011 19:15

Taky používám černou leštěnku na oživování plastů. Koupil jsem nějakou v Tescu a už asi 3 roky naprosto dostačuje. Stačí to jednou za rok napatlat a nárazníky jsou pěkně černé.
Discovery 4 TDV6 HSE
Discovery 2 TD5

http://www.youtube.com/maxselcz

skid1
auto: Freelander 2,0 1999

#6 Příspěvek od skid1 » 01 čer 2011 14:02

Jo jo oživovač plastů je dobrej - stačí úplně jakejkoliv a vypadá to hnedka o level vejš :-)

favore

#7 Příspěvek od favore » 02 čer 2011 11:24

Jo jo-tekutý saze (jak ten bordel nazývám) fungujou dost dobře!
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

Odpovědět