Zdravim vsetky fandy Freelanderu.
Mam takuto otazocku. Na svojom Freelanderi (rocnik 2000) mam klasicke narazniky sivej farby. Chcel by som si ich nastriekat na cierno. Chcem sa opytat ci s tym ma niekto skusenost, ako farba drzi, aky postup striekania bol pouzity?
Ja som sa bol o tom poinformovat a striekac mi nevedel zarucit ze cierna farba na tomto druhu plastu bude drzat... Poprosim radu ci sa to oplati a farba bude bezproblemovo drzat. Dakujem
Freelander naraznik - Farba
Moderátor: Safraporte
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Freelander naraznik - Farba
Vincinaty píše:Zdravim vsetky fandy Freelanderu.
Mam takuto otazocku. Na svojom Freelanderi (rocnik 2000) mam klasicke narazniky sivej farby. Chcel by som si ich nastriekat na cierno. Chcem sa opytat ci s tym ma niekto skusenost, ako farba drzi, aky postup striekania bol pouzity?
Ja som sa bol o tom poinformovat a striekac mi nevedel zarucit ze cierna farba na tomto druhu plastu bude drzat... Poprosim radu ci sa to oplati a farba bude bezproblemovo drzat. Dakujem
Ahoj, tohle bych nechal na lakýrovy ať si řekne on čím to udělat a pak on ponese záruku.
Ale já bych to nestříkall vůbec.

EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Nepotrebujem ale aby to boli leskle cierne. Staci mi matna cierna farba... len potrebujem vediet ci ma niekto skusenost s tym ze ta farba by na tomto type plastu drzala. Lebo videl som ze niektore Freelanderi maju tieto plasty aj cierne, ja bohuzial tie sive ktore mi moc nepasuju...
riesil som to iste ze ten plast uz bol sivy ... kupil som spray Back to Black a nastriekal vsetky plasty a vysledok priam vynikajuci ... http://ns1.definitivelabs.com/Shop/Simo ... d_123.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Taky používám černou leštěnku na oživování plastů. Koupil jsem nějakou v Tescu a už asi 3 roky naprosto dostačuje. Stačí to jednou za rok napatlat a nárazníky jsou pěkně černé.
Jo jo oživovač plastů je dobrej - stačí úplně jakejkoliv a vypadá to hnedka o level vejš 

Jo jo-tekutý saze (jak ten bordel nazývám) fungujou dost dobře!
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."