voda v D3
Moderátor: Miky_CZ
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
voda v D3
Vrátil jsem se z dovolené, otevřu auto a šplouch, mám plné boty. U řidiče bylo cca 3cm vody. Nevíte někdo kde se tam mohla vzít? Tapicírung kolem okna a šíbru suchý, těsnění kolem dveří taky bez stopy vody. Nikdy předtím jsem vodu v autě nezaznamenal. Asi se mi Diskárna mstí, že jsem ji na dovolenou nevzal s sebou. Může se tam dostat voda prudkým deštěm třeba přes ventilaci?
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Re: voda v D3
Jak byly větší průtrže, tak se mi taky dostalo trochu vody do P38 ky a přitom mi tam normálně neteče. Je to o intenzitě a směru deště.Mahatma píše:Vrátil jsem se z dovolené, otevřu auto a šplouch, mám plné boty. U řidiče bylo cca 3cm vody. Nevíte někdo kde se tam mohla vzít? Tapicírung kolem okna a šíbru suchý, těsnění kolem dveří taky bez stopy vody. Nikdy předtím jsem vodu v autě nezaznamenal. Asi se mi Diskárna mstí, že jsem ji na dovolenou nevzal s sebou. Může se tam dostat voda prudkým deštěm třeba přes ventilaci?
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: voda v D3
Podlaha nemá odtokové propusti,kvůli brodění,tak se voda drží vevnitřMahatma píše:.... otevřu auto a šplouch, mám plné boty. U řidiče bylo cca 3cm vody. Nevíte někdo kde se tam mohla vzít? Tapicírung kolem okna a šíbru suchý, těsnění kolem dveří taky bez stopy vody. Nikdy předtím jsem vodu v autě nezaznamenal. Asi se mi Diskárna mstí, že jsem ji na dovolenou nevzal s sebou. Může se tam dostat voda prudkým deštěm třeba přes ventilaci?

p.s. voda se dostala sloupkem okna pravé strany - výměna těch plastových držáků a mám zatím pokoj už dva roky ( a to parkuji stále pod širákem ... )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "