klima
Re: klima
Mám ten istý problém,stále běžící ventilátor a symbol knížky s
,no tak mi to nedalo a k tomu to nechladilo,tak mi to nedalo zajel jsem do servisu a tam mi řekli,že mám prázdnou klimu a při pokusu o naplnění,ejhle kde se vzala tu se vzala dirka,žeby stejný případ
Skus si nechat doplnit klimu a pak se uvidí co dál.SWED

- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
no ked uz sa to riesi...hned po nastartovani je to ok za par minut sa ukaze knizka a ked prestavujem kurenie tak prava strana ide ok vsetko reaguje ale lava tam sa mi neda zmenit teplota uz ked je tam knizka jedine tak ze este pred startovanim si ju nastavim a potom tak aj kuri, cize v jednej polke auta sa napriklad kuri a v druhej chladi:D aj ked nechcem
-
- tel.: 0915837075
- auto: Range Rover
aj ja mam podobny problem.svieti mi tam ta knizka a vykricnik a na spolujazdcovej strane sa neda regulovat teplota.vzdy tam fuka chladny vzduch
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Pánové na tohle jsou servisy s diagnostikou. Knížka s vykřičníkem znamená problém, ať už nefunkční klima nebo nefunkční ovládání ventilátoru. Může to být dosti věci, které odhalí právě diagnostika. To že vypneš motor to jen zrestartuješ a musí to znovu zjišťovat příčinu, najde a ohlásí knížkou.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- tomashan
no kedze uz sa to tu rozbehlo pojdem to dat na diagnostiku a som zvedavy aky problem sa objavi
uz len zistit ci to zvladnu v Zilinskom land rover servise a aku palku si zato zas vypytaju 

bol som na diagnodstike, povedal mi bud motorcek, alebo centralna jednotka, alebo kabelaz alebo odpor / ktory je sucastou ventilatora/, ze dik to som tam ani nemusel ist , to som vedel aj ja, poradne kde sa da kupit len ventilator, alebo len ten odpor, vyraba to valeo a da sa to vybrat , mal som to rozobrate
najvacsou pravdepodobnostou motorcek, hladajte heater blend motor stoji to cca 200 libier, vraj sa to da opravit za malo: http://www.stockholmviews.com/p38/index.html#blend" onclick="window.open(this.href);return false;
- tomashan
no najvyssi cas aby som to zacal riesit od vcera mi lava strana fuka iba trochu teplejsi vzduch a neda sa menit sila fukania ani teplota a prava je natom lepsie ale aj tak nekuri tak ako predtym ale aspon sa da regulovat sila fukania ...je to cele zle
lebo auto prakticky nekuri 

-
- tel.: 0915837075
- auto: Range Rover
ja som rozobral regulaciu tepleho vzduchu lavej strany a asi bude zly potenciometer co je vo vnutri toho motorceka.ked to vymenim tak dam vediet ako to dopadlo.pri rozoberani som zistil ze mi tecie radiator kurenia tam kde sa pripajaju rurky ktore idu z motora.neviete mi poradit ako to tam je utesnene?
stretol sa niekto so znicenym - zhoretym - klimovym kompresorom? Z auta sa vraj dost dymilo. ked som to pozeral vychadza mi to na klimovy kompresor.
1,odpalena poistka
2,magneticky mechanizmus nejaky oteceny a neviem nim pohnut
3,ozyvaju sa od neho cudne zvuky akoby zniceneho loziska
4,hlavny zdroj smradu mi vychadza prave na strane kompresora
5,ventilatory chladica idu (teda aspon ked ich pustim napriamo od relatiek)
6,klima je stale naplnena
je to BMW2.5
Dnes vecer to zoberiem do garaze a mrknem na to.
dik
1,odpalena poistka
2,magneticky mechanizmus nejaky oteceny a neviem nim pohnut
3,ozyvaju sa od neho cudne zvuky akoby zniceneho loziska
4,hlavny zdroj smradu mi vychadza prave na strane kompresora
5,ventilatory chladica idu (teda aspon ked ich pustim napriamo od relatiek)
6,klima je stale naplnena
je to BMW2.5

Dnes vecer to zoberiem do garaze a mrknem na to.
dik
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS