klima
Re: klima
vcera som zhodil drazkovy remen a odpojil napajanie. remenica sa toci ztazka a vydava velmi zaujimave zvuky
niekedy ked bude politicka vola kompresor aj vymenim

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
no trosku som rozobral palubovku a kedze mi pomaly ale isto mizla voda tak som myslel ze to tecie z radiatora ale na rurach co tam vedu ani na podlahe nebola vobec ziadna voda ani vlhkost iba na rurkach som nahmatal nejaku mazlavu latku oranzovej farby a napadlo ma ci to nemoze byt zostatok z vyparenej nemrznucej zmesy?
bohužel ti nedokážu říct co tam je za materiál, třeba ti pomůže totoBaaz575 píše:otazka ohladom maleho detailuked menim kruzky na radiatore kurenia ake tam mam dat? stacia obycajne alebo treba vitonove?
SBR s textilní vložkou nebo bez vložky
základní pryžová směs určená pro všeobecné použití, kde na materiál nejsou kladeny žádné zvýšené nároky v těchto oblastech:
•teplota
•chemická odolnost
•stárnutí, bobtnavost
NBR s textilní vložkou nebo bez vložky
olejivzdorná pryž určená pro tuky, živočišné a minerální oleje při teplotě do 90°C, propan-butan při okolní teplotě a ropné látky s obsahem aromatických látek do 30%
EPDM
syntetický terpolymer s výbornými fyzikálně-mechanickými vlastnostmi, odolný atmosférickým vlivům a mnoha chemikáliím, teplotám až do 120°C. Tato pryž neodolává ropným látkám.
NEOPREN CR
polychloroprenový kaučuk s dobrými fyzikálně-mech. vlastnostmi, vhodný pro kombinace vlivů, které pryže NBR a SBR poškozují:
•tuky a oleje
•kyseliny a zásady
•stárnutí
•atmosférické vlivy
SILIKON VMQ
tato pryž si zachovává vysokou flexibilitu a elastičnost i při nízkých teplotách, odolává vysokým teplotám až do 200°C. Výborně odolává vybraným chemikáliím, UV záření, ozonu, atmosférickým vlivům a stárnutí všeobecně. Je ideální pro potravinářství, nemá vliv na chuť a vůni média se kterým je v kontaktu. Je netečný vůči lepidlům, má výborné antiadhézní vlastnosti.
VITON FPM
fluorokaučuková pryž s výjimečnými vlastnostmi, která se používá pro nejnáročnější podmínky ve strojírenství, chemii a petrochemii, farmacii, leteckém a jaderném průmyslu.
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
Mělo by stačit normální. Já jsem si to objednal u nás v Sealu s tím, že jsem jim řekl k čemu to je a dali mi normální kroužky. Cena jednoho byla 8,40Kč.Baaz575 píše:otazka ohladom maleho detailuked menim kruzky na radiatore kurenia ake tam mam dat? stacia obycajne alebo treba vitonove?
Vyměnil jsem to a od té doby mám v autě sucho jak na Sahaře

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
diky za odpovede, preto som sa pytal lebo ked som isiel kupovat a zobral som tam stary kruzok tak v obchode mi hovorili ze to je vitonove a take tam treba...no kazdopadne je to vymenene aaa sucho....
, aj interier bol rozobraty a konecne mi svietia vsetky lampicky tak range vyzera ako vianocny stromcek