range rover r.v. 98 2,5 tds bmw
range rover r.v. 98 2,5 tds bmw
Zdravím kolegi těchto strojů. Potřeboval bych nějakou tu radu ohledně to hoto stroje. Jsem majitelem range rovera teprve pár měsíců a docela často navštěvuji servis
(to se mi s volvem ještě nestalo
), ale to jsem při koupi věděl, že musím pustit ještě nějakou tu korunku, abych to dal trošku do kupy a teď už k mé žádosti o pomoc a radu, předem děkuji. Stávalo se že v plném rejdu se autu nechtělo zatáčet a vždy se muselo prohrábnout jedno zadní kolo, to které bylo vždy méně zatížené a pak za nějaký ten km manželce na ostřejším kruháku se začalo auto choval jako když by mělo zaplou uzávěrku dif. a to toto auto nemá, až pak v plném rejdu zapraskalo v zadním diferenciálu a bylo vymalováno. Teď pokaždé když projíždím menší zatáčku tak v diferáku pěkně praská. Prosím o radu co by to mohlo způsobit, to že auto nechtělo na tvrdém povrchu zatáčet plným rejdem, že mi pak odešel diferenciál a kde by se daly sehnat nějaké ty levnější díly. Ještě jednou děkuji za rady
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: range rover r.v. 98 2,5 tds bmw
To ze ti prasklo v diffu je celkem normalni ..uz to asi neunesla planeta nebo satelit a bude ulomeny zub.
tzn. vymena visco spojky plus oprava nebo vymena diffu. doporucuji misto 2pin dat 4pin ze 4.6-ky.
Diff je dole za hodku a visco za dalsi hodku nasleduje. To mas hotove hned.
Co je to 2pin za 4pin????Kokesek píše:Ahoj ja myslim ze mas vadnou VISCO spojku mezinapravoveho diffu. Tedka sme to resili s Karlem...
To ze ti prasklo v diffu je celkem normalni ..uz to asi neunesla planeta nebo satelit a bude ulomeny zub.
tzn. vymena visco spojky plus oprava nebo vymena diffu. doporucuji misto 2pin dat 4pin ze 4.6-ky.
Diff je dole za hodku a visco za dalsi hodku nasleduje. To mas hotove hned.
Díky za radu o víkendu si pod to vlezu a začnu opravovat.
Jsem začátečník u range roveru, ale nějakou tu generálku na Tatrách 148, 815 mám za sebou i když těch koleček, kardanů a poloos je tam víc
snad to zvládnu. Tu visco spojku v mezinápraváku, tak to teda nevim jest-li si mám koupit na vrakáči, do ní asi neuvidim, ale zadní diff je v poho tam je vidět na všechny zuby. No snad to zvládnu a za každou radu moc děkuji