Freelander 72 kw diesel trhanie pri vysseich otackach
Moderátor: Safraporte
Freelander 72 kw diesel trhanie pri vysseich otackach
Zdravim, auto mi zacne pri teplom motore trhat hlavne pri vyssich otackach pri nizsich ide normalne, trhanie zacina pri cca 2800 otackach... CO to moze byt? Dakujem za odpovede 

- PatrikM
- tel.: 0911480494
- auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)
Re: Freelander 72 kw diesel trhanie pri vysseich otackach
mickey20 píše:Zdravim, auto mi zacne pri teplom motore trhat hlavne pri vyssich otackach pri nizsich ide normalne, trhanie zacina pri cca 2800 otackach... CO to moze byt? Dakujem za odpovede
Mne auto robilo to isté cca pol roka až nokoniec som zistil že boli zlomené dva drôtiky, ktoré viedli k riadiacej jednotke ....
Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
To myslíš kabel od prvního řízeného vstřiku ?PatrikM píše:mickey20 píše:Zdravim, auto mi zacne pri teplom motore trhat hlavne pri vyssich otackach pri nizsich ide normalne, trhanie zacina pri cca 2800 otackach... CO to moze byt? Dakujem za odpovede
Mne auto robilo to isté cca pol roka až nokoniec som zistil že boli zlomené dva drôtiky, ktoré viedli k riadiacej jednotke ....
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- PatrikM
- tel.: 0911480494
- auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)
Mne auto robilo to isté cca pol roka až nokoniec som zistil že boli zlomené dva drôtiky, ktoré viedli k riadiacej jednotke ....[/quote]
To myslíš kabel od prvního řízeného vstřiku ?[/quote]
Myslel som ten zväzok káblov čo ide do riadiacej jednotky (počítača) ktorý je umiestnený hne za akumulátorom , tak som sa raz išiel previesť strašne so mnou trhalo po zastavení auta som išiel pozreť ten zväzok (mal som už nejaké rady od kamaratov ako na to ) tak som s ním skúsil pomykať a ono to frčalo tak 10 min ok potom som to zaviezol k servisákovi , ktorý tie káble presvietil a opravil , odvtedy žiadny problém ...
To myslíš kabel od prvního řízeného vstřiku ?[/quote]
Myslel som ten zväzok káblov čo ide do riadiacej jednotky (počítača) ktorý je umiestnený hne za akumulátorom , tak som sa raz išiel previesť strašne so mnou trhalo po zastavení auta som išiel pozreť ten zväzok (mal som už nejaké rady od kamaratov ako na to ) tak som s ním skúsil pomykať a ono to frčalo tak 10 min ok potom som to zaviezol k servisákovi , ktorý tie káble presvietil a opravil , odvtedy žiadny problém ...

Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Na inom fóre sa mládenec pochválil, že po výmene pal. filtra je všetko OK. Takže závada odstránená
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.