Moderátor: Miky_CZ
Nene, to bych rozhodně neřekl, spíš já jsem moc velký puňťa, vždycky jsme na tohle byl. Od mala když jsem viděl orezlý šroubek na něčem, tak jsem ho vymontoval a šel koupit do kovomatu nový nerezový a poctivě ho namontoval, asi je to postiženíbrudr píše:Takze DII rezne uplne stejne jako DI![]()
![]()
Třeba zvolíme nějaký kompromis, nebudu mít zase čas úplně každý den. Krom toho je to výjimečný stav, vrátil jsem se dříve z Anglie a naskytly se mi dva týdny, které mohu částečně využít. Od února Praha, dodělat školu a diplomku a zapojit se někde do pracovního procesu. A pak už ten čas 100% mít nebudu nějaký rok, takže proto už teď...Kubas38 píše:![]()
Normálně nezávidímale tobě jooo - mít tolik času pro věci který ani nejsou potřeba
![]()
Každopádně přeju hodně zdaru! Ať se dílo daří
Kubas
Až začneš dej nějaký fotky .
Ahoj Vojto, to je právě ono. Tomu bych se potřeboval vyhnout, no uvidíme jestli se to povede. A to ještě jezdíš po Praze, kde se tak nesolí. Rozhodně díky za info....WOYTA píše:Tak jsem dnes dal auto na zvedák, mám měněnou spojku a přetěsněné převodovky( kontrola). No a rez už prolézá skrz barvu, kterou jsem aplikoval v červnu..... takže doporučuju rozhodně nepodcenit to očištění rámu od rzi a kvalitní základ aplikovat dvakrát. Mě to zabralo celej den a jak je vidět, nebylo to dostačujicí..Woyta
Já jich teda mnoho nerozebral, ale ta modrá co jsem měl vlastně jako první, měla takovou díru v předku rámu pod chladiči, že jsem tam strčil ruku i v rukavici...a vzadu pod blatníky to bylo taky velký. Ono vlastně vůbec ten rám byl tak na kaši, že by kdejaká Serie před renovací záviděla.Sláma Karel píše:No hlavně jsem ještě neviděl nějak rezavý rám ani kastli na DII. Vždy jenom povrchový lišej.
K
Vypadala tak, o tom žádnáSláma Karel píše:Asi jezdila v moři![]()
Jo a já nikdy Td5ku z Anglie neměl. Všechno jenom Evropy.![]()
K