Ajajaj no snad budeš mít auto do tý doby v pořádku,docela rád bych ho viděl. Mohl bych ještě říct kámošovi,má 2litr free ale není členem fóra. Zejtra jdu měnit závěsy kardanu a gufera,tak doufám že ta potvora kardan bude mít rozum...při nejhorším mám v záloze pořádný velký kladivo.Benjamin píše:A já jsem k tomu ještě momentálně nepojízdný - vyteklo mi ACEfugín píše:![]()
Tak to vypadá že nás asi vážně víc jak 5 nebude.....
![]()
No ono i když by nás přijelo alespoň všech 5, bude to na kávu fajnHolt jsme slabý kraj na LR, ale musíme věřit, že se to časem zlepší
Východní čechy
Moderátor: Safraporte
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Re: Východní čechy
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
co takhle nachat přesunout vlákno do "cestování, akce, srazy" Já tady na to narazil víceméně náhodou, protože servisní fora jiných typů je tak rychle prolítnu, takže takových může být víc. Jinak jsem z HK
SouhlasMike III píše:co takhle nachat přesunout vlákno do "cestování, akce, srazy" Já tady na to narazil víceméně náhodou, protože servisní fora jiných typů je tak rychle prolítnu, takže takových může být víc. Jinak jsem z HK

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
OK. Ale ještě pár dnů bych to nechal dojet tady. Ty lidi který tu na sraz reagovali.budou hledat z kraje info tady. Jinak někdo musí začít ...tak pokud nemáte výhrady dovolil bych si navrhnout konkrétní datum. Vzhledem k časovému rozdílu návštěvnosti lidí kteří projevili zájem na účasti bych si dovolil navrhnout konkrétní datum našeho setkání. A to 17.3. v Nových Hradech. Myslím že je to dostatečně vzdálený termín na to aby jsme se byli schopní k tomuto dni domluvit a sejít. Pokud máte někdo nějaký jiný návrh třeba i s lehkým poježděnim vhodným i pro lidi kteří vlastní (pouze Free) navrhněte lokalitu. Bylo by dobré se co nejdřív dohodnout aby se
mohla domluvit a zamluvit případně nějaká hospůdka nebo restaurace na pokec,jídlo,kafe apod. s možností zaparkování našich LR. Případné návrhy nebo názory uvítám buď zde na fóru nebo na t.č 777001161. Vzhledem k návrhu přesunout téma na vlákno cestování akce srazy....... umístím info i na toto vlákno. Těším se na vás lidi,vaše zkušenosti i vaše auta.
mohla domluvit a zamluvit případně nějaká hospůdka nebo restaurace na pokec,jídlo,kafe apod. s možností zaparkování našich LR. Případné návrhy nebo názory uvítám buď zde na fóru nebo na t.č 777001161. Vzhledem k návrhu přesunout téma na vlákno cestování akce srazy....... umístím info i na toto vlákno. Těším se na vás lidi,vaše zkušenosti i vaše auta.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002