Slunečné venčení
Moderátor: Rover
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Re: Slunečné venčení
Kuci to je fakt krása! Musím šetřit zlaťáky
. Nejlepší vlákno na fóru
, vždycky jak se objeví v aktivních, tak to stejně zase vezmu od první stránky.
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ne, možná koncem týdne, podle toho, jak bude mít Jarda čas - ale už je doma
Včera jsme vyjížděli z vesnice a myslím, že o nás věděli všichni, jak jsou ta auta na silnici mezi všemi těmi kulatými břichoplazy a jako-offroady vidět - pak už budeme i slyšet
Včera jsme vyjížděli z vesnice a myslím, že o nás věděli všichni, jak jsou ta auta na silnici mezi všemi těmi kulatými břichoplazy a jako-offroady vidět - pak už budeme i slyšet
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Dnes jsem dal zkušební jízdu, abych prověřil generálkovaný motor a nebál se v pátek vyrazit do Kutné Hory.
Po městě dobrý....ale na rovince, když jsem mu trochu přidal (asi 65km/h)
pod kapotou zaklepalo, zabouchalo a motor chcípnul. Po chvíli, když vystydnul zase v pohodě naskočil, ale radši jsem s ním okažitě vyrazil směrem na základnu (2km). Takže do KH s ním určitě nepojedu. Má po GO najeto asi 200km z čehož se mnou max 10km. Takže za mě 
Po městě dobrý....ale na rovince, když jsem mu trochu přidal (asi 65km/h)
to sou tedy zahady, to jako ze dosla nafta, nebo neco kovovyho prolitlo motorem? 
"It's a Land Rover"
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Pán, co motor opravoval jej prý zkontroloval a vyměnil se termostat. Na nic nepřišel. Auto ale jede. Od té doby celých 45km z Boskovic na základnu, kde stojí. Až budu mít více času, radši si to rozděláme sami.Allik píše:to sou tedy zahady, to jako ze dosla nafta, nebo neco kovovyho prolitlo motorem?
Jinak ať dám něco veselejšího....dnešní slunečné venčení!
Dnes první zkušební jízda mimo silnice. Asi před třemi lety jsem koupil od Karla Slámy tuhle S3 petrol 2,6. Nakonec jsme museli udělat rám, vyměnit spoustu věcí, komplet brzdy a proklepnout motor. Kamarád, kterému jsem ho nadělil si má pro něj příští týden přijet. Auto ještě není hotové, zbytek si chce zkusit dodělat sám. Takže na boudě a interiéru ještě nějaká práce bude.
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Trochu jsme se byly s Minervou zmazat před zimou v Mohelnici ... moc se to povedlo, aspoň Minerva se zmazala k dokonalosti. Venčení akorat tak pro babičky! Když jsem tam jel, myslel jsem si , že to bude vetší brutus. Po poledni to úplně oschlo a večer to bylo pěkně tvrdé. Klidně i pro "leštěnky serie".
Divoch
- minerva
Ustav pro choromyslné Mohelnice (omlouváme sa sníženou kvalitu obrazu):
http://ourphoto2.rajce.idnes.cz/Mohelni ... eo0015.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ourphoto2.rajce.idnes.cz/Mohelni ... eo0015.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) minerva dne 18 lis 2012 20:00, celkem upraveno 1 x.
Divoch
- minerva
- minerva
Koukám, že tato část fóra je už asi určena pouze pro naši soukromou korespodenci. "Dědkaři" komunikuji asi přes jiné rozhraní.
Tickford je ve stodole a čeká na rozhodnutí co dál... momentálně je nevhodný pro převoz pařezů, neboť v zavazadelníku je stále nainstalován pravý anglický kurník včetně bidélek. Kury jsem zanechal v zemi původy. Jejich pohledy a chůze naznačovaly nedostatek anglické rasové čistoty. Zkrátka byly málo švihnutý. Koneckonců dozajista že nepatřily k originál výbavě...
Tickford je ve stodole a čeká na rozhodnutí co dál... momentálně je nevhodný pro převoz pařezů, neboť v zavazadelníku je stále nainstalován pravý anglický kurník včetně bidélek. Kury jsem zanechal v zemi původy. Jejich pohledy a chůze naznačovaly nedostatek anglické rasové čistoty. Zkrátka byly málo švihnutý. Koneckonců dozajista že nepatřily k originál výbavě...
Divoch
Já tedy nevím pro koho to je nebo není určeno, ale musím říct, že se mi tvé fotky moc líbí. Je vidět že dědek se v terénu neztratí, stejně asi jako ty ne a po zhlédnutí více či méně akčních fotek jsem se musel jít s jedničkou taky vyvenčit.minerva píše:Koukám, že tato část fóra je už asi určena pouze pro naši soukromou korespodenci. "Dědkaři" komunikuji asi přes jiné rozhraní.
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Fotky dlouhé trojky i neohrožené Minervy parádní, obzvlášť ty v terénu - taky sem zkusím občas něco dát.
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Abych tohle téma trochu oživil, dám sem pár fotek z víkendu, které přežily smrt paměťové karty:

A tady ještě pár fotek z konce listopadu, kdy Jekyll ještě jezdil - teď trucuje, že jsem ho chtěl na Štědrý den probudit z letargie. Odolal a i přes pokus o roztažení nenaskočil. Karburátory jsou vyčištěny, problém bude asi někde jinde. Tak tedy ještě takhle nostalgicky, dobře se na to dívá, i když nepojízdné auto mě vždycky štve

A tady ještě pár fotek z konce listopadu, kdy Jekyll ještě jezdil - teď trucuje, že jsem ho chtěl na Štědrý den probudit z letargie. Odolal a i přes pokus o roztažení nenaskočil. Karburátory jsou vyčištěny, problém bude asi někde jinde. Tak tedy ještě takhle nostalgicky, dobře se na to dívá, i když nepojízdné auto mě vždycky štve

Úžasné fotky.. jinak Jekyll má pěkně dravé obutí a ta jedna mlhovka je perfektní. 
Range Rover 4.6 Mk II
- minerva
Video s přerostlým panem Xixao...... http://ourphoto2.rajce.idnes.cz/Bezdez_" onclick="window.open(this.href);return false; ... V_0194.jpg
Další odkazy na fotky jsou v jiné části fora:
Obsah fóra » Ostatní » Cestování, zážitky z cest, akce, srazy ... Silvestr v Bělé pod Bezdězem - jako každý rok
Babička tam byla bohužel zase sama, ale ostudu seriím rozhodně neudělala.
Další odkazy na fotky jsou v jiné části fora:
Obsah fóra » Ostatní » Cestování, zážitky z cest, akce, srazy ... Silvestr v Bělé pod Bezdězem - jako každý rok
Babička tam byla bohužel zase sama, ale ostudu seriím rozhodně neudělala.
Divoch
- minerva
Silvester velkých kluků ala Xixao:
http://www.youtube.com/watch?v=5cXBbcfvtds" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=5cXBbcfvtds" onclick="window.open(this.href);return false;
Divoch
- tomáš štěpnička
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Krásná fotka, byť zbytečně minimalistické velikosti 
- tomáš štěpnička
jako že malé rozlišení?(ta fotka je samosebou originál velká...má 7MGb) nebo moc detail na auto?