je to trochu blbý téma, ale chtěl bych se poradit. Máme za sebou náročnej týden, ve čtvrtek jsem si konečně dostudoval, a tak jsme se s Evičkou v sobotu vzali. Pak následovala asi klasická několika denní horečka návštěv a cestování a dneska v noci jsem konečně začal počítat kolik dní jsme si vyhradili na svatební cestu a vyšlo mi, že nám přebývají 3-5 dní, kdy se budeme přesouvat z Košic zpět do Kutný Hory (po 5ti dnech ve Vysokých Tatrách). Tak tu sedím nad internetem, popíjím víno a vymýšlím jak to dobře využít. Nemůžeme si dovolit zbytečně drahý ubytování (max. 500,- na noc na osobu, nebo tak nějak), jsme spíš na hory a panoramata (ale to není nijak zásadní) a máme s sebou auto. Bereme stan i celtu, takže není problém někde zastavit v campu, nebo dokonce někam vyšlápnout jen s batohem a vyspat se pod stromem, ale auto není moje a nerad bych aby přišlo ke škodě.
Scháním teda tip, 1) kam by se dalo vyrazit na cestě z Košic zpět, primárně Slovensko, ale i Morava by šla (ikdyž tu si schovávám do budoucna) 2) kde se o auto nebát a kde radši ani nezastavovat, 3) kde se dá přespat aniž by nás naháněla lesní stráž s Brucem Willisem za to že šlapeme po mechu a samozřejmě za 4) kde je to pěkný a kde to stojí za prd..
Díky moc, ještě musim přiznat, že na cestu vyrážíme už ve čtvrtek, měli jsme to tak našláplý, že jsem cestu moc neřešil a tak narychlo hledám možnosti