Miky_CZ píše:jak lehce to ma jit? myslim to podtlakove tahlo a o kolik ma jit zasunout?MIRAS píše:Já jsem to měl podobné,ale pomohlo mi to promazat a rozhýbat.Zatím to funguje.
v rozdelovaci to jde lehce:-)
Mne to jde tak půl centimetru.
Miky_CZ píše:jak lehce to ma jit? myslim to podtlakove tahlo a o kolik ma jit zasunout?MIRAS píše:Já jsem to měl podobné,ale pomohlo mi to promazat a rozhýbat.Zatím to funguje.
v rozdelovaci to jde lehce:-)
bacha, ten z favorita moze mat inu charakteristiku a nebude to fungovat ako ma...radsej by som sa zameral na ebay...Alebo Karel nema nejaky dobry?Miky_CZ píše: za chvili jdu kuchat sousedovi favorita, treba to nejak pujde, ten drzacek jde z toho vynytovat
asi to tak dopadne ale za tyden mame zavody a taky statnice, takze tohle uz do te doby nestihnemMirko píše:ten podtlak vadnej bývá, ale neprojevuje se to tou náhodnosti jak říkáš. Jenom ztráčíš výkon a víc žereš ale všimneš si toho max. při přímém porovnání. Určitě tam dej funkční podtlak, ale budeš muset pak hledat dál. Minutové točení při startu a to "náhodné" chování nezpůsobuje podtlak, protože ten tou dobou ještě vůbec nemá vliv. Přidávám se pomalu Teslové radě: Znovu natáhnout nebo aspoň pořádně proklepnout kabeláž - vyndat z husích krků, prohlédnout. Při tom svařování, řezaní apd jste opravdu mohli někde poškodit drát nebo i samotnou řídicí jednotku.
Pokud začneš měřít ty čidla, tak se dovíš i o případné poruše kabeláže.
vim, ze to startovani nezpusobuje podtlakMirko píše:ten podtlak vadnej bývá, ale neprojevuje se to tou náhodnosti jak říkáš. Jenom ztráčíš výkon a víc žereš ale všimneš si toho max. při přímém porovnání. Určitě tam dej funkční podtlak, ale budeš muset pak hledat dál. Minutové točení při startu a to "náhodné" chování nezpůsobuje podtlak, protože ten tou dobou ještě vůbec nemá vliv. Přidávám se pomalu Teslové radě: Znovu natáhnout nebo aspoň pořádně proklepnout kabeláž - vyndat z husích krků, prohlédnout. Při tom svařování, řezaní apd jste opravdu mohli někde poškodit drát nebo i samotnou řídicí jednotku.
Pokud začneš měřít ty čidla, tak se dovíš i o případné poruše kabeláže.
takže čerpadlo vyčištěno, opraveno tlačí 30psi, potom to přepustí ventil zpatečkou do nadrze nebo neco? pak to klesloMirko píše:Jo to je málo, to je sotva jeden a půl atmosféry. Zkus tam dat jiné, i kdybyste ho měli vyndat z mého, stále stojí u Pešla.
Mirko
zachranili jsme to moje, ale stejne to asi casem predelame na to externiSláma Karel píše:Ano je tam zpětný ventil na liště u vstřiků.
Dali jste tam to moje externí, nebo jste nějak zachránili to tvoje?
No vidíš podtlak jsem trefil, že bude v háji. A pěkně jste to vyřešili.
No a už to teda jede, když to má ten benzín?
Jsem ti zapomněl poslat jednoho toho modulara co jsem ti přivezl z Anglie.![]()
K
jsme bliz rozuzleni problemu alespon startovani, kyz hybu kablama tesne u ridici jednotky a tema trema relatkama co u ni jsou tak to nekdy startuje a nekdy ne ale najit to mezi temi kably to bude pekloMirko píše:Jak jste pokročili? Ten rozdíl 0,2 Ohmu u vstřiku ignoruj, taky mi to většinou házelo lehce nad 4,5, až nad 5 bych to začal brát vážně.
Mě tam nejvíc zaráží ta záhadnost a proměnnost toho jevů, což opravdu naznačuje někde vadný kontakt či něco podobného.