LR ONLY - Ukrajina
Moderátor: Miky_CZ
Re: LR ONLY - Ukrajina
Aj my so Zuzkou dakujeme za super tyzden. Ludia boli ste uzasni...
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Nafoceno něco přes 3GB jen pár fot... Miloš II
- Přílohy
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
.
Naposledy upravil(a) DanoDEF dne 08 črc 2012 21:21, celkem upraveno 1 x.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
... ja snad domov ani nedorazim
. Kusok po odjazde od Patrika zo skveleho posedenia ma zradila dalsia guma.

- jarorr
- tel.: +421 905 830 569
- auto: Def,P38,Lightweight,
No ta mi ver že tiež by som rád radšej takú pneu a dlhšiu cestuDanoDEF píše:... ja snad domov ani nedorazim. Kusok po odjazde od Patrika zo skveleho posedenia ma zradila dalsia guma.

Akcia vyšla vinikajúco na to niet slov

To znamena že sme mali ešťe pokračovať v akciiDanoDEF píše:... ja snad domov ani nedorazim. Kusok po odjazde od Patrika zo skveleho posedenia ma zradila dalsia guma.

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Jediná členka "týmu" něžného pohlaví a neohrožené "Miss Offroad", kdy by jsme mohli někteří jen tiše závidět.......MIloš II http://www.youtube.com/watch?v=QeUZfGx2 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
... noo asi ano fakt este nie som doma a papanicko ako vcera by som si urcite dal.patrik píše:To znamena že sme mali ešťe pokračovať v akciiDanoDEF píše:... ja snad domov ani nedorazim.
. Ešťe tu toho ostalo minimalne na jeden večer .
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Offroad snadno a rychle .....http://www.youtube.com/watch?v=J9B_-ll0 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; Miloš II
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já dorazil od Patrika v pohodě
, no akorát ( aby jsem se nevybočoval z LR ONLY ) mě auto zas plavalo na silnici díky utrženému stabilizátoru
. Ale i to nezkalilo velice dobrý pocit ze zakončení akce u Patrika v Grobu .....
p.s. Jestli jste si všimli,tak píšu česky - aby mě to určití lidi nevyčítali
( i přesto se cítím jako čechoslovák a i tak jsem rozený ..... ) Hodně jsem se naučil a i proto děkuji těm,co mě radili co a jak
- no možná jsem nedával z kraje pozor a rady jsem přeslech
. I přesto rady padly na úrodnou půdu . A příště to zas roztočíme drahouškové !!!!!!!!
p.p.s. Jó a abych nezapoměl - pneu 33" fungují skvěle

p.s. Jestli jste si všimli,tak píšu česky - aby mě to určití lidi nevyčítali

p.p.s. Jó a abych nezapoměl - pneu 33" fungují skvěle

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- RudaK
Super ....Miloš II píše:Jediná členka "týmu" něžného pohlaví a neohrožené "Miss Offroad", kdy by jsme mohli někteří jen tiše závidět.......MIloš II http://www.youtube.com/watch?v=QeUZfGx2 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

- RudaK
Zřejmě dobrý oddíl ....Miloš II píše:Offroad snadno a rychle .....http://www.youtube.com/watch?v=J9B_-ll0 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; Miloš II

Ta Kocka se teda toho offroadu neboji, to musim uznat. Kde se takovy rodej? Taky bych neco podobnyho doma uzil. 

Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Kategorii " Demolition Man" bezkonkurečně vyhrál.........MIloš II
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak se napíšu poděkování za perfektní akci i já. Dano děkuji za organizaci této super akce. Parta úplně vynikající, zábava úžasná.
Domů jsem dorazil včera kolem 19hod. A dneska se konečně bez Rudánka a spol vyspal až do 9hod.
Trochu mě akorát překvapilo, že jsem po dlouhé době jezdil s někým, kdo mě připravil o vítězství v kategorii Demolition Man, ale od čtvrtého dne už opravdu nemělo cenu s Jarem podporovaným Duchem soupeřit.
Dano s Ďuďem si snad budou konečně pamatovat, že demokracie je na hovno, vedení musí být.
Teslo se snad poučil, že příště pojede na BF a ne na Simexech, aby se také trochu svezl a nemusel jenom běhat s navijákem (mojím
) Zuzce zase patří poděkování za skvělou dokumentaci naší akce. Neuvěřitelně to na těch foto vypadá na těžký offroad
Rudánek pochopil na co je řadící páka automatu a že 2,7atm v pneu je trochu moc. Jinak si myslím, že ještě dneska nevěří tomu, že Nesmrtelná Pavouková tohle všechno dokázala a ještě navíc dojela úplně bez problémů.
Miloš také nesundal foťák z krku ani při tahání navijáku a jeho fotečky
hlavně ty momentky lidí
Dokonce i já ně některých vypadám přijatelně.
No a Emovi patří poděkování za nasazení vlastního života při krocení Erikového temperamentního stylu jízdy. Jinak mi připadá, že by Erik nemohl zničit jen tak málo věcí. Ale začátek byl jeho. Měli jste štěstí, že jsem šel právě kolem.
Doda nemá cenu hodnotit. Ten nám vlastně akorát přivezl čerství chleba na otočku
A přesto stihl zničit gumu a lem.
Super Super Super
K
Domů jsem dorazil včera kolem 19hod. A dneska se konečně bez Rudánka a spol vyspal až do 9hod.

Trochu mě akorát překvapilo, že jsem po dlouhé době jezdil s někým, kdo mě připravil o vítězství v kategorii Demolition Man, ale od čtvrtého dne už opravdu nemělo cenu s Jarem podporovaným Duchem soupeřit.

Dano s Ďuďem si snad budou konečně pamatovat, že demokracie je na hovno, vedení musí být.
Teslo se snad poučil, že příště pojede na BF a ne na Simexech, aby se také trochu svezl a nemusel jenom běhat s navijákem (mojím

Rudánek pochopil na co je řadící páka automatu a že 2,7atm v pneu je trochu moc. Jinak si myslím, že ještě dneska nevěří tomu, že Nesmrtelná Pavouková tohle všechno dokázala a ještě navíc dojela úplně bez problémů.
Miloš také nesundal foťák z krku ani při tahání navijáku a jeho fotečky

No a Emovi patří poděkování za nasazení vlastního života při krocení Erikového temperamentního stylu jízdy. Jinak mi připadá, že by Erik nemohl zničit jen tak málo věcí. Ale začátek byl jeho. Měli jste štěstí, že jsem šel právě kolem.

Doda nemá cenu hodnotit. Ten nám vlastně akorát přivezl čerství chleba na otočku

Super Super Super
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- tel.: +421905916799
- auto: RR L322 TDV8
Tak aj som tu Ty brďo
. Banda úžasná a tak ďakujem všetkým zúčastneným za to že ste boli. Riaditeľovi pochvala za skvelú družbu
Čo ma mrzí že som sa nemohol zúčastniť ukončenia .......
Fotky z wellnesu nechám na vás
Ďuďo

Čo ma mrzí že som sa nemohol zúčastniť ukončenia .......
Fotky z wellnesu nechám na vás
Ďuďo
Ex:Discovery 2, TD5 2003
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
S Alčou jsme dorazili domů v pořádku včera večer...
Ukončení bylo super a velké díky patří Patrikovi za tradičně výborné zorganizování a zajištění všeho potřebného a dobrého.
Dudo ještě že jsi konec vynechal, jenom tak se to dalo přežít bez větších následků...

Dudo ještě že jsi konec vynechal, jenom tak se to dalo přežít bez větších následků...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Zuzka je 1Miloš II píše:Jediná členka "týmu" něžného pohlaví a neohrožené "Miss Offroad", kdy by jsme mohli někteří jen tiše závidět.......MIloš II http://www.youtube.com/watch?v=QeUZfGx2 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- disco70
- tel.: +421905264896
- auto: LR Discovery II
priatelia dakujem za super reportaz, normalne som sa vzil do situacie, ako keby som bol s Vami, len nemusim nic vyklepavat ani umyvat
. Zuzka dolu klobuk ,mas obrovske stastie na chlapa , ma Ta raaaad
. Este raz blahozelam a nahlas zavidim... 

- jarorr
- tel.: +421 905 830 569
- auto: Def,P38,Lightweight,
No zo všetkým sa stotožnujem a je to pravda lebo dat nás Všetkých nejako dohromady tak to klobuk dole.Sláma Karel píše:Tak se napíšu poděkování za perfektní akci i já. Dano děkuji za organizaci této super akce. Parta úplně vynikající, zábava úžasná.
Domů jsem dorazil včera kolem 19hod. A dneska se konečně bez Rudánka a spol vyspal až do 9hod.![]()
Trochu mě akorát překvapilo, že jsem po dlouhé době jezdil s někým, kdo mě připravil o vítězství v kategorii Demolition Man, ale od čtvrtého dne už opravdu nemělo cenu s Jarem podporovaným Duchem soupeřit.![]()
Teslo se snad poučil, že příště pojede na BF a ne na Simexech, aby se také trochu svezl a nemusel jenom běhat s navijákem (mojím) Zuzce zase patří poděkování za skvělou dokumentaci naší akce. Neuvěřitelně to na těch foto vypadá na těžký offroad
![]()
![]()
Miloš také nesundal foťák z krku ani při tahání navijáku a jeho fotečkyhlavně ty momentky lidí
Dokonce i já ně některých vypadám přijatelně.
![]()
No a Emovi patří poděkování za nasazení vlastního života při krocení Erikového temperamentního stylu jízdy. Jinak mi připadá, že by Erik nemohl zničit jen tak málo věcí. Ale začátek byl jeho. Měli jste štěstí, že jsem šel právě kolem.![]()
Doda nemá cenu hodnotit. Ten nám vlastně akorát přivezl čerství chleba na otočkuA přesto stihl zničit gumu a lem.
Super Super Super
K
Dod ma ešte nefunkčnu uzávierku akurat neviem kedy sa mu to prihodilo predpokladam ,že na zpevnenej vozovke.
No a čo sa týka