LR ONLY - Ukrajina

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
teslo

Re: LR ONLY - Ukrajina

#21 Příspěvek od teslo » 08 črc 2012 12:22

Aj my so Zuzkou dakujeme za super tyzden. Ludia boli ste uzasni...
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Miloš II » 08 črc 2012 13:02

Nafoceno něco přes 3GB jen pár fot... Miloš II
Přílohy
Máte štěstí že právě plavu kolem.....
Máte štěstí že právě plavu kolem.....
Před útokem..jako Перший український фронт
Před útokem..jako Перший український фронт
A pak to začalo.....
A pak to začalo.....
A tak se smáli ti co nechali LR doma a že nic nezničili....)))))
A tak se smáli ti co nechali LR doma a že nic nezničili....)))))
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

DanoDEF
auto: 110 SW

#23 Příspěvek od DanoDEF » 08 črc 2012 15:50

.
Naposledy upravil(a) DanoDEF dne 08 črc 2012 21:21, celkem upraveno 1 x.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".

DanoDEF

#24 Příspěvek od DanoDEF » 08 črc 2012 15:50

... ja snad domov ani nedorazim :mrgreen: . Kusok po odjazde od Patrika zo skveleho posedenia ma zradila dalsia guma.
Přílohy
080720121677.jpg

jarorr
tel.: +421 905 830 569
auto: Def,P38,Lightweight,

#25 Příspěvek od jarorr » 08 črc 2012 19:30

torta.jpg
DanoDEF píše:... ja snad domov ani nedorazim :mrgreen: . Kusok po odjazde od Patrika zo skveleho posedenia ma zradila dalsia guma.
No ta mi ver že tiež by som rád radšej takú pneu a dlhšiu cestu :mrgreen:
Akcia vyšla vinikajúco na to niet slov :heart aj totricka bola

patrik

#26 Příspěvek od patrik » 08 črc 2012 21:13

DanoDEF píše:... ja snad domov ani nedorazim :mrgreen: . Kusok po odjazde od Patrika zo skveleho posedenia ma zradila dalsia guma.
To znamena že sme mali ešťe pokračovať v akcii :mrgreen: . Ešťe tu toho ostalo minimalne na jeden večer . :beer
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Miloš II » 08 črc 2012 21:20

Jediná členka "týmu" něžného pohlaví a neohrožené "Miss Offroad", kdy by jsme mohli někteří jen tiše závidět.......MIloš II http://www.youtube.com/watch?v=QeUZfGx2 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

DanoDEF

#28 Příspěvek od DanoDEF » 08 črc 2012 21:24

patrik píše:
DanoDEF píše:... ja snad domov ani nedorazim :mrgreen: .
To znamena že sme mali ešťe pokračovať v akcii :mrgreen: . Ešťe tu toho ostalo minimalne na jeden večer . :beer
... noo asi ano fakt este nie som doma a papanicko ako vcera by som si urcite dal.

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Miloš II » 08 črc 2012 21:39

Offroad snadno a rychle .....http://www.youtube.com/watch?v=J9B_-ll0 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; Miloš II

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#30 Příspěvek od RudaK » 08 črc 2012 22:19

Já dorazil od Patrika v pohodě :Pohoda: , no akorát ( aby jsem se nevybočoval z LR ONLY ) mě auto zas plavalo na silnici díky utrženému stabilizátoru :coze: . Ale i to nezkalilo velice dobrý pocit ze zakončení akce u Patrika v Grobu .....
p.s. Jestli jste si všimli,tak píšu česky - aby mě to určití lidi nevyčítali :mrgreen: ( i přesto se cítím jako čechoslovák a i tak jsem rozený ..... ) Hodně jsem se naučil a i proto děkuji těm,co mě radili co a jak :yes - no možná jsem nedával z kraje pozor a rady jsem přeslech :chuckle . I přesto rady padly na úrodnou půdu . A příště to zas roztočíme drahouškové !!!!!!!!
p.p.s. Jó a abych nezapoměl - pneu 33" fungují skvěle :muscle :muscle :muscle
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

RudaK

#31 Příspěvek od RudaK » 08 črc 2012 22:36

Miloš II píše:Jediná členka "týmu" něžného pohlaví a neohrožené "Miss Offroad", kdy by jsme mohli někteří jen tiše závidět.......MIloš II http://www.youtube.com/watch?v=QeUZfGx2 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Super .... :yes ( něžné pohlaví se nezapře )

RudaK

#32 Příspěvek od RudaK » 08 črc 2012 22:37

Miloš II píše:Offroad snadno a rychle .....http://www.youtube.com/watch?v=J9B_-ll0 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; Miloš II
Zřejmě dobrý oddíl .... :)

Stavros
tel.: 603145905
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Stavros » 09 črc 2012 08:31

Ta Kocka se teda toho offroadu neboji, to musim uznat. Kde se takovy rodej? Taky bych neco podobnyho doma uzil. :D
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Miloš II » 09 črc 2012 08:35

Kategorii " Demolition Man" bezkonkurečně vyhrál.........MIloš II
Přílohy
bucek6.jpg
bucek5.jpg
bucek4.jpg
bucek3.jpg
bucek2.jpg

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#35 Příspěvek od Sláma Karel » 09 črc 2012 10:09

Tak se napíšu poděkování za perfektní akci i já. Dano děkuji za organizaci této super akce. Parta úplně vynikající, zábava úžasná.

Domů jsem dorazil včera kolem 19hod. A dneska se konečně bez Rudánka a spol vyspal až do 9hod. :mrgreen:

Trochu mě akorát překvapilo, že jsem po dlouhé době jezdil s někým, kdo mě připravil o vítězství v kategorii Demolition Man, ale od čtvrtého dne už opravdu nemělo cenu s Jarem podporovaným Duchem soupeřit. :mrgreen:

Dano s Ďuďem si snad budou konečně pamatovat, že demokracie je na hovno, vedení musí být.

Teslo se snad poučil, že příště pojede na BF a ne na Simexech, aby se také trochu svezl a nemusel jenom běhat s navijákem (mojím :D ) Zuzce zase patří poděkování za skvělou dokumentaci naší akce. Neuvěřitelně to na těch foto vypadá na těžký offroad :yes :clap

Rudánek pochopil na co je řadící páka automatu a že 2,7atm v pneu je trochu moc. Jinak si myslím, že ještě dneska nevěří tomu, že Nesmrtelná Pavouková tohle všechno dokázala a ještě navíc dojela úplně bez problémů.
Miloš také nesundal foťák z krku ani při tahání navijáku a jeho fotečky :clap hlavně ty momentky lidí :heart Dokonce i já ně některých vypadám přijatelně. :mrgreen:

No a Emovi patří poděkování za nasazení vlastního života při krocení Erikového temperamentního stylu jízdy. Jinak mi připadá, že by Erik nemohl zničit jen tak málo věcí. Ale začátek byl jeho. Měli jste štěstí, že jsem šel právě kolem. :D

Doda nemá cenu hodnotit. Ten nám vlastně akorát přivezl čerství chleba na otočku :D A přesto stihl zničit gumu a lem.

Super Super Super

K :dance
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

Dudo
tel.: +421905916799
auto: RR L322 TDV8

#36 Příspěvek od Dudo » 09 črc 2012 12:51

Tak aj som tu Ty brďo :chuckle . Banda úžasná a tak ďakujem všetkým zúčastneným za to že ste boli. Riaditeľovi pochvala za skvelú družbu :rofl
Čo ma mrzí že som sa nemohol zúčastniť ukončenia .......
Fotky z wellnesu nechám na vás
Ďuďo
Ex:Discovery 2, TD5 2003

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od PavelU » 09 črc 2012 13:16

S Alčou jsme dorazili domů v pořádku včera večer... :Pohoda: Ukončení bylo super a velké díky patří Patrikovi za tradičně výborné zorganizování a zajištění všeho potřebného a dobrého. :wink:

Dudo ještě že jsi konec vynechal, jenom tak se to dalo přežít bez větších následků... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od MOPADŽI » 09 črc 2012 15:11

Miloš II píše:Jediná členka "týmu" něžného pohlaví a neohrožené "Miss Offroad", kdy by jsme mohli někteří jen tiše závidět.......MIloš II http://www.youtube.com/watch?v=QeUZfGx2 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Zuzka je 1 :clap
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

disco70
tel.: +421905264896
auto: LR Discovery II

#39 Příspěvek od disco70 » 09 črc 2012 16:58

priatelia dakujem za super reportaz, normalne som sa vzil do situacie, ako keby som bol s Vami, len nemusim nic vyklepavat ani umyvat :mrgreen: . Zuzka dolu klobuk ,mas obrovske stastie na chlapa , ma Ta raaaad :mrk . Este raz blahozelam a nahlas zavidim... :yes
Fishing & Hunting, LR Discovery II, td5, 2004, facelift,

nkdisco@gmail.com

jarorr
tel.: +421 905 830 569
auto: Def,P38,Lightweight,

#40 Příspěvek od jarorr » 09 črc 2012 18:09

Sláma Karel píše:Tak se napíšu poděkování za perfektní akci i já. Dano děkuji za organizaci této super akce. Parta úplně vynikající, zábava úžasná.

Domů jsem dorazil včera kolem 19hod. A dneska se konečně bez Rudánka a spol vyspal až do 9hod. :mrgreen:

Trochu mě akorát překvapilo, že jsem po dlouhé době jezdil s někým, kdo mě připravil o vítězství v kategorii Demolition Man, ale od čtvrtého dne už opravdu nemělo cenu s Jarem podporovaným Duchem soupeřit. :mrgreen:

Dano s Ďuďem si snad budou konečně pamatovat, že demokracie je na hovno, vedení musí být.

Teslo se snad poučil, že příště pojede na BF a ne na Simexech, aby se také trochu svezl a nemusel jenom běhat s navijákem (mojím :D ) Zuzce zase patří poděkování za skvělou dokumentaci naší akce. Neuvěřitelně to na těch foto vypadá na těžký offroad :yes :clap

Rudánek pochopil na co je řadící páka automatu a že 2,7atm v pneu je trochu moc. Jinak si myslím, že ještě dneska nevěří tomu, že Nesmrtelná Pavouková tohle všechno dokázala a ještě navíc dojela úplně bez problémů.
Miloš také nesundal foťák z krku ani při tahání navijáku a jeho fotečky :clap hlavně ty momentky lidí :heart Dokonce i já ně některých vypadám přijatelně. :mrgreen:

No a Emovi patří poděkování za nasazení vlastního života při krocení Erikového temperamentního stylu jízdy. Jinak mi připadá, že by Erik nemohl zničit jen tak málo věcí. Ale začátek byl jeho. Měli jste štěstí, že jsem šel právě kolem. :D

Doda nemá cenu hodnotit. Ten nám vlastně akorát přivezl čerství chleba na otočku :D A přesto stihl zničit gumu a lem.

Super Super Super

K :dance
No zo všetkým sa stotožnujem a je to pravda lebo dat nás Všetkých nejako dohromady tak to klobuk dole.
Dod ma ešte nefunkčnu uzávierku akurat neviem kedy sa mu to prihodilo predpokladam ,že na zpevnenej vozovke.
No a čo sa týka :dance tež nemusíš mat všetko čo Ja.Hej a ten diplom?Rád ho príjmem na LP blatníku :mrgreen:

Odpovědět