Výfuk DII, td5
Moderátor: Miky_CZ
- disco70
- tel.: +421905264896
- auto: LR Discovery II
Výfuk DII, td5
Priatelia potrebujem vysvetlit a poradit, ci bude vadit ,ak odstranim-skratim vyfuk nad zadnou napravou, tym padom odpadne posledny tlmic. Vyfuk prechadza nad zadnou napravou a vzdy sa ohne /pri cuvani z prudkeho kopca-jarku/. Dakujem za pomoc.
Re: Výfuk DII, td5
...
Naposledy upravil(a) masar dne 02 pro 2012 16:26, celkem upraveno 1 x.
Land Rover Discovery 2 Td5
Už nějaký čas to tak mám, u DI a DII je to celkem běžná úprava. Výfuk se uřízne kousek před zadním tlumičem a vykolení do vyřezané kruhové díry v levém zadním blatníku (dolní část po lištou) za podběhem, tak aby nebyl následně poškozen při couvání v terénu. Jediný rozdíl cítím v hlučnosti, auto je o něco hlučnější a turbo je o něco víc slyšet. Jestli to má nějaké dlouhodobé dopady nevím, ale zatím žádná změna, která by s tím přímo souvisela nenastala...
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
tiež to tak mám a OK.

Naposledy upravil(a) Acon dne 03 zář 2012 11:39, celkem upraveno 1 x.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
mne tlmic nechali a vyfuk schovali pod naraznik...
- disco70
- tel.: +421905264896
- auto: LR Discovery II
Dakujem pani za rady. Idem rezat 

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Mám to obráceně tj. vyhozenej střední díl výfuku a ponechanej koncovej díl....tím se mi zvětšil prostor v podvozku a mám tam umístněnou druhou baterii a jako náhradní díl druhej přední kardan. MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Jak se odstranění středového tlumiče projevilo na hlučnosti? Mám ho docela pomačkaný tak kdyby šel ven tak by mi to vůbec nevadilo.Miloš II píše:Mám to obráceně tj. vyhozenej střední díl výfuku a ponechanej koncovej díl....tím se mi zvětšil prostor v podvozku a mám tam umístněnou druhou baterii a jako náhradní díl druhej přední kardan. MIloš II
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- visby
- Kontaktovat uživatele:
nad tymto som rozmyslal, ale odradila ma vyssia hlucnost. je to moc pocut?Miloš II píše:Mám to obráceně tj. vyhozenej střední díl výfuku a ponechanej koncovej díl....tím se mi zvětšil prostor v podvozku a mám tam umístněnou druhou baterii a jako náhradní díl druhej přední kardan. MIloš II
- peppino
- tel.: 606486252
- auto: LR DII Td5
Já mám od motoru až po konec holou rouru,tj. bez katu a středního dílu a při běžné jízdě to téměř nepoznáš.Při vytočeným motoru to má takovej ostřejší zvuk,ale určitě žádnej podstatnej nárůst hluku.
Pokud něco funguje,nebojte se použít kurvítko!
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
No každopádně to má jinej zvuk....."blížící se k V8"...... nic dramatickýho lepší výplach motoru nějaký to kilo dolů nějakou zvýšenou hlučnost jsem eliminoval tímhle... http://www.speedpro.cz/termo-turbo-tepe ... -3760.html" onclick="window.open(this.href);return false; a omotávkou až k přírubě středového tlumiče http://www.speedpro.cz/termo-izolacni-p ... -6423.html" onclick="window.open(this.href);return false; po těch všech izolací je to tižší... určitě teplota v prostoru motoru šla dolů. MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- visby
- Kontaktovat uživatele:
tie pasky su super napad! kolko toho zhruba treba do td5?
- Martin_Černý
- tel.: 728013652
- auto: D2,P38,DEF a tak
- Kontaktovat uživatele:
Vyndal jsem oba tlumiče, vyvedl rouru za kolem a kravál to je jako hovadopeppino píše:Já mám od motoru až po konec holou rouru,tj. bez katu a středního dílu a při běžné jízdě to téměř nepoznáš.Při vytočeným motoru to má takovej ostřejší zvuk,ale určitě žádnej podstatnej nárůst hluku.

Po dálnici se s tim dá jet, ale neakcelerovat, trhá to uši

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
V niektorej téme som tu dosť dávno čítal ako tým niekto omotal zvody a popraskali. Ale bolo to dávno a môžem sa mýliť. Matne si spomínam, že to síce nebola TD5 ale Neklanov RRC čo renovoval. Ale fakt nie som si istý, či nekecám.visby píše:tie pasky su super napad! kolko toho zhruba treba do td5?
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 89#p103989" onclick="window.open(this.href);return false;Acon píše:V niektorej téme som tu dosť dávno čítal ako tým niekto omotal zvody a popraskali. Ale bolo to dávno a môžem sa mýliť. Matne si spomínam, že to síce nebola TD5 ale Neklanov RRC čo renovoval. Ale fakt nie som si istý, či nekecám.visby píše:tie pasky su super napad! kolko toho zhruba treba do td5?
Land Rover Discovery 2 Td5