mam dII td5 predajca mi povedal dva eka kody: jeden je v tvare 3 pismena a jedna cislica ( je to tu niekde popisane ake pismeno, aku cislicu predstavuje ) - moze mat eka takyto tvar? ( cislo je mensie ako 10 )
: druhy ma tvar 4 cislice, no jedna je nula - v tomto pripade, ako takyto
kod zadat?
po vybrati ecu a naslednej montazi auto toci, no nechyta ( asi blokovany imobilizer ). na kluc auto reaguje - zamyka,
odomyka, smerovky blikaju, cervena kontrolka na pristrojovke tiez ( po zamknuti rychlo blika a za chvilu blika iba obcas, no pri odomknuti blika rychlo a stale, po vlozeni kluca do spinacky zhasne a rozvieti sa zvysok kontroliek ). pri otvorenych dverach,
alebo kapoty zatrubi, ako predtym.
pomozte, co s tym? ( diagnostika? ) - kody skusim asi oba, dufam, ze to nezablokujem nadobro ( tri krat a dost ? )
dik murko!
eka kod prosim o pomoc
Moderátor: Acon
Re: eka kod prosim o pomoc
EKA kód sa začína vkladať polohou ODOMKNÚŤ a to je otočiť kľúč doľava, Čiže neladia obrázky klúčikov. Tento návod vznikol pravdepodobne z anglána.
Nie každý kto blúdi, je stratený...
[quote="muriatko"]mam dII td5 predajca mi povedal dva eka kody: jeden je v tvare 3 pismena a jedna cislica ( je to tu niekde popisane ake pismeno, aku cislicu predstavuje ) - moze mat eka takyto tvar? ( cislo je mensie ako 10 )
Ja mám EKA 4 číslice, ale sú v tom aj dvojciferne čísla. A podľa mňa tam len nula nemôže byť, pretože pri zadávaní tam proste niečo dať musíš.
Ja mám EKA 4 číslice, ale sú v tom aj dvojciferne čísla. A podľa mňa tam len nula nemôže byť, pretože pri zadávaní tam proste niečo dať musíš.
Nie každý kto blúdi, je stratený...
-
- tel.: +421903513257
- auto: D2 td5
dik za navod, kedze nulu nezadam, skusim ten prvy
murko
murko