spiatocka nesvieti
Moderátor: Miky_CZ
spiatocka nesvieti
nesvietia mi svetla pri zaradenej spiatocke, hladal som cidlo a nasiel som len jedno ale nieje to ono. nevie niekto poradit ze de ho hladat
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Re: spiatocka nesvieti
Mozno by ti niekto poradil keby si napisal ake mas auto
Ale pises ze ziadne tak naviem 

Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
mam D1 r.v. 96
tak čidlo je nad držakem převodovky na leve stene po smeru jizdy,pod řidičem.pak třeba praskla pojstka.špatnej kontakt ve svetlech.atd. 

- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Je to tento? bohuzial D1 nepoznam, mam to len z rave.
- Přílohy
-
- sw.JPG
- sw
- (144.92 KiB) Staženo 99 x
Zdravim Vlado.
ne to je čidlo mezi napravy.
v rave sem ho nenašel.ale takhle vypada.
http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/2 ... r3918.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/2 ... r3918.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravim vsetkych.
Mam problem so svetlami spiatocky. Uz viem ze to je konektor ale nejde mi do hlavy ako sa k nemu dostat. Zo spodu je to dost problem a nechce sa mi rozoberat polku auta z vrchu. Ako ste to robili vy?
Mam problem so svetlami spiatocky. Uz viem ze to je konektor ale nejde mi do hlavy ako sa k nemu dostat. Zo spodu je to dost problem a nechce sa mi rozoberat polku auta z vrchu. Ako ste to robili vy?
musis ze spodu na slepecka po hmatu. 

ale tohle je cidlo mezinapravy.bahnak píše:musis ze spodu na slepecka po hmatu.
- Lukáš K.
- tel.: 777273461
- auto: Disco1 300Tdi
Bahnak ma pravdu. Cidlo na zpatecku je v urovni radicky na levy strane v horni casti hlavni prevodovky. Kabel s konektorem je natazenej pres prevodovku na pravou stranu a najdes ho za kulisou. Cidlo je na 19ku klic.
Je to piplacka, ale jde to. Abys nemusel odstrojovat celej tunel, tak musis zespoda.
Ja koupil neorigo novy cidlo a taky nemakalo. Tak jsem si to dal znova. Original "nefunkcni" cidlo jsem rozebral a ocistil v nem kontakty a uz zase maka, tak snad to nebudu uz resit
Preju ti hodne stesti a pevny nervy
.
Je to piplacka, ale jde to. Abys nemusel odstrojovat celej tunel, tak musis zespoda.
Ja koupil neorigo novy cidlo a taky nemakalo. Tak jsem si to dal znova. Original "nefunkcni" cidlo jsem rozebral a ocistil v nem kontakty a uz zase maka, tak snad to nebudu uz resit

Preju ti hodne stesti a pevny nervy

2"lift, BFG AT 265/70R16
Oteplilo sa tak som to s cidlom skusil. Dlhsie som ho hladal ako odmontovaval. Bolo plne oleja tak som trochu owedeckoval. nahodil spat ale ide ako pred tym. Pisete tu ze sa da aj rozobrat ako sa vam to podarilo? Skusal som srobovakom ale bieda. Stale to to funguje tak ze ked zaradim spiatocku poriadne nadoraz tak svieti po chvili ako sa ale riadiaca paka trasenim vrati o kusok dopredu tak zacne plikat az prestane svietit. takze neviem.
Pre tych co to hladaju posielam foto co som nasiel a taketo odporucanie. Najskor rozpojit kable spinaca, zobrat prstencovy kluc 19 prestrcit cez dieru kontakty spinaca a odmontovat...hotovo za 2 minuty.
Pre tych co to hladaju posielam foto co som nasiel a taketo odporucanie. Najskor rozpojit kable spinaca, zobrat prstencovy kluc 19 prestrcit cez dieru kontakty spinaca a odmontovat...hotovo za 2 minuty.
- Přílohy
-
- Screen Shot 2013-02-06 at 1.26.49 PM.png (212.23 KiB) Zobrazeno 8185 x
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
u nas sa este neoteplilo a ze mi nesvieti spiatocka som si vsimol nahodou pred tyzdnom
az tak mi to nevadi preto ze mam v zadu pracovne svetla ale o par dni musim ist na STK tak to asi zacnem riesit
svieti to len ked paku drzim viac v pravo a mam taky pocit ze cim je dalej tak sa meni aj intenzita osvetlenia
no co uz, to auto si zije vlastny zivot
az tak mi to nevadi preto ze mam v zadu pracovne svetla ale o par dni musim ist na STK tak to asi zacnem riesit
svieti to len ked paku drzim viac v pravo a mam taky pocit ze cim je dalej tak sa meni aj intenzita osvetlenia

no co uz, to auto si zije vlastny zivot

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
-
- tel.: +421908723907
- auto: DI,samurai, allroad
tiez mi to svieti, len ked drzim paku nasilu vpravo. a nepomohla ani vymena spinaca za novy. chystam sa ho znova vybrat a nahodit bez tesnenia, aby sa zasroboval hlbsie dovnutra , ale az ked zlezie sneh, alebo ked sa dostanem na nejaky zdvihak.
Jesus Is Coming - Look busy!
Spinac som vymenil za novy a pre istotu pri prvom zaradeni spiatocky svietilo stale aj po vyradeni ci za jazdy. Tak som vratil spat stary a bez podlozky. Teraz ide v pohode. Mal by som sa obyvat tecenia z prevodovky? jazdite niekto bez toho tesnenia?
-
- tel.: +421905214172
- auto: Discovery II, 2.5 TD

SPINAč AMR3918 - Spínač světla zpátečkY CENA 12,50 EUR KUPOVANY litep4x4.cz SUPER DODANIE V PIATOK OBJEDNANE V PONELOK UZ DODANE DOMOV NA SLOVENSKO

Cidlo na zpatecku je v urovni radicky na levy strane v horni casti hlavni prevodovky. Kabel s konektorem je natazenej pres prevodovku na pravou stranu a najdes ho za kulisou. Cidlo je na 19ku klic.
- Přílohy
-
- cidlo spatecka.jpg (19.7 KiB) Zobrazeno 7249 x
-
- SPINAC NAVOD.png (333.49 KiB) Zobrazeno 7242 x