Roční náklady na provoz Defa

D, TD, TDI, TD5
Zpráva
Autor
Rover
tel.: 736173373

Re: Roční náklady na provoz Defa

#21 Příspěvek od Rover » 27 úno 2013 11:51

Tak si ty dveře pravidelně prolévej důkladně voskem... před každou zimou..., doporučuju si udělat všude možně konzervační místa - vyvrtaná díry, kterými aplikuješ vosk... zadělané gumovými karosářskými záslepkami... mám to takhle na různých místech... třeba i na bulkheadu...

Dveře mně teprve čekají, ty Ti závidím... :)
Country boy...

mr-tomas
auto: Def 110 300Tdi

#22 Příspěvek od mr-tomas » 27 úno 2013 12:24

Už byly vystříkané, ale dle potřeby obnovím.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#23 Příspěvek od Jenda » 27 úno 2013 12:52

Devere mame skysli snad vsichni, to ze to kvete je dan za hlinik a u dveri ve spojeni s plech. ramem obvzlast :roll:
Reseni je snad pozinkovany skin na vsechny dvere,pak by byl klid.Snad :idea: :?:
Driv se pouzival hlinik z letadel(proto to mame z alu),byl ho prebytek a byl kvalitni. Moje auto je snad z plechovek od indickyho piva,jinak si to nedokazu vysvetlit :roll:
Ja treba resim zimni zavirani a samootvirani dveri. Ted budu davat nove zamky a tesneni. Nadavam, jasne ale je to moje hloupost ze uz jsem to neudelal driv.
Ze vam neco nefunguje,tece a podobne je smesny. Vetsinu veci si zvladate nakonec udelat sami a stoji to ve srovnani s ostatnima znackama pakatel. Tak tu nepiste litanyje o tom jak furt neco nefunguje u 12let staryho auta ve kterem pred vami jezdilo pet majitelu a ten prvni byl CEZ.
Kupte si Toyotu nebo Gecko za poradnej ranec penez,pak snad bude klid :wink:
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

Odpovědět