Treba od Mikyho vim, ze s tim jezdi i trialy a verim, ze by rekl, kdyby to neslapalo:)
Ale fakt je, ze ten material je z nejaky nocnikovy oceli ... uplny blato, staci tuknout a hned je v tom dira

Moderátor: Acon
To to je sice hezké, že jsi srdcem Čech, ale zrovna tu špéru bych fakt řešil jinak, hlavně ten automat není vždy dobrý, zamyká i když zrovna nemá ...krtek007 píše:clovece, ja ten vzduch vazne nemusim .... dokonce jsem uvazoval o nejake mechanice ... tohle mi prislo jako peknej kompromis z hlediska funkcnosti.
Navic se priznam, ze mi prijde hodne cool, ze to fesaci bouchaj ve Vsetine![]()
dokonce i pevnostni poloosy mam od Honzy Prokupka.
A podlozky pod pruziny od Prochazky z Cpro.
Ja jsem takovej nakladovej nacionalista ... jsem radsi, kdyz ty prachy zustavaji takrikajic doma
Čekej pošťáka... Bude stačit, když mě nevyškrtneš z Gunmeetingu, jako lonikrtek007 píše:Ale vis co bys mohl, hodit me do obalky aspon 4 kousky tesneni pod unasec a do sz mi napsat, co ti mam poslat na ucet:))
Budes mit zasluhy ... Tisovec se blizi![]()
M.
No jsi spoluorganizátor, a dověděl jsem se to týden po akcikrtek007 píše:Ja ze te vynechal? Ze te huba neboli:)))
Adresu na me mas novou, nebo plzenskou?
M.
Daji se sehnat nejake nove dily na predni diff na L322 3.0D Potrebuji hrusku a loziska za hrusku.eliott píše:Mrtvoly je potřeba nechat na povrchu, jakjo výstrahu ostatním
krtek007 píše:Kokesku, to mi musis vysvetlit ... jakou maj ty Patrikovo mrtvoly, ktere citujes, souvislost s diffem na L322 ???![]()
Já zatím žádné mrtvoly nemámkrtek007 píše:Kokesku, to mi musis vysvetlit ... jakou maj ty Patrikovo mrtvoly, ktere citujes, souvislost s diffem na L322 ???![]()
no vratme se k diffum a unasecum. --L322-- potrebuji vedete zda je neco dostupne a pokud ano jak se to spasuje, kdyz vuli lozisek vymezujes danym kusem zeleza mezi nema. A jak teda naladim hrusku na talir. Bud je to tak jednoduche, nebo to ja moc komlikuju.eliott píše:Já zatím žádné mrtvoly nemámkrtek007 píše:Kokesku, to mi musis vysvetlit ... jakou maj ty Patrikovo mrtvoly, ktere citujes, souvislost s diffem na L322 ???![]()
, nerad bych někde něco vysvětloval