LR akce Portugalsko - jen pár fotek

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
injaaa
tel.: 724334303
auto: Def 90, D3

LR akce Portugalsko - jen pár fotek

#1 Příspěvek od injaaa » 11 črc 2013 09:33

Přimotal jsem se teď během prodlouženého víkendu v Portugalsku k místnímu srazu LR tak spíš jen tak pro zajímavost pár fotek :cool

http://injaa.rajce.idnes.cz/mortagua" onclick="window.open(this.href);return false;

Musím říct, že protože zrovna ten den bylo asi 40 ve stínu tak to byl masakr, chlapci tam podle mě nepotkají moc bahna zato prachu spoustu ale i tak to tam mají všichni naleštěný.. Když bych si tam představil svýho zabahněnýho defíka tak by se tam asi pěkně vyjímal :D

I jsem se tam svezl takže jsem měl bezvadně vylepšenou dovču :sun

Balú
tel.: +421903775011
auto: LR DII 2003

Re: LR akce Portugalsko - jen pár fotek

#2 Příspěvek od Balú » 11 črc 2013 14:13

rozhodne zaujímavé nárazníky,nejde náhodou tá vrchná časť aj z navijakom dať ľahko dole ? Pre mňa ako panelákového človeka by to bola zaujímavá voľba,namontovať jednoducho navijak až pred nejakou akciou,namiesto klepania sa strachom aby mi to v noci nejaký chmuľo neočesal,alebo, keby to nešlo podľa jeho predstáv ,aspoň nezničil :bandit .

injaaa
tel.: 724334303
auto: Def 90, D3

#3 Příspěvek od injaaa » 11 črc 2013 15:21

Balú píše:rozhodne zaujímavé nárazníky,nejde náhodou tá vrchná časť aj z navijakom dať ľahko dole ? Pre mňa ako panelákového človeka by to bola zaujímavá voľba,namontovať jednoducho navijak až pred nejakou akciou,namiesto klepania sa strachom aby mi to v noci nejaký chmuľo neočesal,alebo, keby to nešlo podľa jeho predstáv ,aspoň nezničil :bandit .
Nevím, nestudoval jsem to, ale pochybuju, že by to vhledem k váze navijáku, připevnění, přívodům atd mohlo být nějak easy odmontovatelné.. Každopádně to vypadá, že tam mají nějakého Portugalského Luboše a většina má nárazník od něj :mrk

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od erik » 11 črc 2013 15:32

:grin: i od blata tam byly...
no a co tlumiče?
Jinak Sedlica asi nejlepší.... "severní pól byl dobyt :!: "
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Luboš M. » 11 črc 2013 16:30

Balú píše:rozhodne zaujímavé nárazníky,nejde náhodou tá vrchná časť aj z navijakom dať ľahko dole ? Pre mňa ako panelákového človeka by to bola zaujímavá voľba,namontovať jednoducho navijak až pred nejakou akciou,namiesto klepania sa strachom aby mi to v noci nejaký chmuľo neočesal,alebo, keby to nešlo podľa jeho predstáv ,aspoň nezničil :bandit .
Injo, paráda, to horko je na fotkách cítit :lol:

Ty nárazníky jsou sice zajímavé ale na běžné ježdění to asi nebude. Naviják je lepší umístit mezi rám, tak aby se nic nepáčilo a naviják tahal přímo k rámu, to je nejlepší.
Prostup vzduchu k chladiči je taky hodně důležitá věc a kolikrát velká světla jsou problem, abys auto uchladil.

Doporučil bych ti, udělat multimont, což je vyndavací systém v nárazníku, prostě jakl do kterého se zasouvá další, na které je plotna a naviják.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Luboš M. » 11 črc 2013 16:31

injaaa píše:
Nevím, nestudoval jsem to, ale pochybuju, že by to vhledem k váze navijáku, připevnění, přívodům atd mohlo být nějak easy odmontovatelné.. Každopádně to vypadá, že tam mají nějakého Portugalského Luboše a většina má nárazník od něj :mrk
:lol: :lol: :lol: :yes
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

Balú
tel.: +421903775011
auto: LR DII 2003

#7 Příspěvek od Balú » 11 črc 2013 19:01

Luboš M. píše:
Ty nárazníky jsou sice zajímavé ale na běžné ježdění to asi nebude. Naviják je lepší umístit mezi rám, tak aby se nic nepáčilo a naviják tahal přímo k rámu, to je nejlepší.
Prostup vzduchu k chladiči je taky hodně důležitá věc a kolikrát velká světla jsou problem, abys auto uchladil.

Doporučil bych ti, udělat multimont, což je vyndavací systém v nárazníku, prostě jakl do kterého se zasouvá další, na které je plotna a naviják.
ono ma napadlo,že takto hore umiestnený navijak nebude uplne najlepšie technické riešenie kvôli pákam pri ťahaní,no keby to bolo ľahko demontovaťeľné,pre moje využitie (možno 2x za rok,možno nič) by to bol vhodný kompromis .
No ja aj tak nemam Defendra :grin: ,aj keď by som sa naň možno dal zlomiť ,a na DII sa mi páči ten Tvoj nárazník z hmlovkami,čo si dal naposledy do Tvojho vlákna a ak niekedy budem niečo riešiť,tak to bude on...Aj keď som už dal na moje Disco nejaké off úpravy,tak ho neplánujem v teréne zlikvidovať,nato je až moc pekné a zachované a je mi ho ľúto,ale pevnostný nárazník a navijak mu určite pristane a časom Ťa určite oslovím.

Odpovědět