Luboš M. píše:
Ty nárazníky jsou sice zajímavé ale na běžné ježdění to asi nebude. Naviják je lepší umístit mezi rám, tak aby se nic nepáčilo a naviják tahal přímo k rámu, to je nejlepší.
Prostup vzduchu k chladiči je taky hodně důležitá věc a kolikrát velká světla jsou problem, abys auto uchladil.
Doporučil bych ti, udělat multimont, což je vyndavací systém v nárazníku, prostě jakl do kterého se zasouvá další, na které je plotna a naviják.
ono ma napadlo,že takto hore umiestnený navijak nebude uplne najlepšie technické riešenie kvôli pákam pri ťahaní,no keby to bolo ľahko demontovaťeľné,pre moje využitie (možno 2x za rok,možno nič) by to bol vhodný kompromis .
No ja aj tak nemam Defendra

,aj keď by som sa naň možno dal zlomiť ,a na DII sa mi páči ten Tvoj nárazník z hmlovkami,čo si dal naposledy do Tvojho vlákna a ak niekedy budem niečo riešiť,tak to bude on...Aj keď som už dal na moje Disco nejaké off úpravy,tak ho neplánujem v teréne zlikvidovať,nato je až moc pekné a zachované a je mi ho ľúto,ale pevnostný nárazník a navijak mu určite pristane a časom Ťa určite oslovím.