Jedná sa o to, že som si predvčerom domontoval provizorne LPG a popritom som skúmal odstavenie vstrekov a pri tom meraní a čumení do toho pri tá otázka. Ako je možné, že každý z ôsmich vstrekovačov má dva káble, jeden by mal byť stáli prívod a druhý by mal byť ovládací ak sa nemýlim. Lenže každý z týchto káblov samostatne z každého vstrekovača sa v "žile" spája do jedného a ide buďto do RJ alebo na relé. A to je to čo nedokážem pochopiť. Ako je možné že všetky vstrekovače sú napájané naraz dvomi hlavnými káblami ktoré sa iba rozvetvujú ku každému vstreku samostatne?
Možno mám ešte stále velké medzery v chápaní elektroniky a možno iba potrebujem bríle ale niaku chvílku som to skúmal a nič. Podla mojho lajckého názoru by tam malo ísť predsa minimálne 9 káblov (1x stály prívod z relé + 8x impulzný z RJ). Alebo je to nejak oklamané a je tam privedená káblovačka napríklad od rozdelovača a ten určuje poradie vstrekov?
Dúfam, že som napísal zrozumitelne čo ma trápi

Predom ďakujem ak bude niekto ochotný niak v skratke mi to ozrejmiť prípadne iba napísať že som blbec a mám sa poriadne pozrieť tak budem rád a

Každopádne Rangie momentálne funguje aj na benzín a aj LPG (samostatne - nie naraz