Super, takže mé 255/65 tam sednou jak prdel na hrnecBalú píše: Mám tam nové conti cross contact AT 265/70/16 ale sú trochu večšie ako bežné 265/70 (mám zimne mišelinky) tak to viem porovnať sú skoro ako 75ky

Moderátor: Miky_CZ
Super, takže mé 255/65 tam sednou jak prdel na hrnecBalú píše: Mám tam nové conti cross contact AT 265/70/16 ale sú trochu večšie ako bežné 265/70 (mám zimne mišelinky) tak to viem porovnať sú skoro ako 75ky
no každé kolo je vonku o 3,7cm oproti originálu a jediné miesto kde mi to ľahko šúcha pri dvojpalcovom lifte pri max.vytočení kolies, je vnútorné kraje zástierok,ktoré sú súčasťou originálnych nášľapov.Riešenie buďto amputuješ zásterky,alebo ich ako ja prevŕtaš pri kraji a normálne ich binderkou pritiahneš dovnútra...(vnútorné kraje) pri krížení som nejaké šúchanie nezaznamenal,ale ja mám gumy 265/70/16 a tie sú trochu menšie,tak si tipujem,že asi budeš mať večšie problémy a asi bubú musieť isť zásterky dopreč,možno aj nášľapysentinel píše:Balú keď máš takto kolesá von zpod blatníka, nerobí to problém pri krížení? nešúcha sa ti koleso dezénom o blatník? Mám už tiež tie isté disky, čakám na matice ktoré tu budú zhruba za nejakých 5 dní a zvažujem pneu 265/75r16. Nebude to robiť problém s tým rozmerom pri tom vysunutom disku?
davaj,davaj som zvedavýsentinel píše:Kolesá obuté na diskoch, disky nahodené na aute. Mám tam teraz yokohama geolandar 255/70r16 a tie pneu na tých diskoch aj tak trošku šuchnú o zásterku pri plnom vytočení. Ale fakt iba minimálny dotyk. Pokúsim sa vložiť foto.
však tu ich má kolega odfotené (tie plechy z BMW) je to na prvej stranke tohoto vláknapapavel.k píše:...též jsem měl na DII plechy BMW3..vypadají dobře, lezou ven asi o 1cm oproti origo LR...teď jsou na prodej