Urgo píše:Ahoj Benja, tak akosi sa nakoniec rozhodol s tou vysielačkou? Ktorú si kúpil? Akurat som v štádiu že by som napísal ježiškovi o darček , nejaku vysielačku, pokukujem tíež z odnímatelným displejom a osadením displeja do stopnej konzoly a zvyšok kdesi schovať. Bude to moja prvá vysielačka tak hladám čo najviac informácií.....
Ahoj, nakonec jsem se rozhodl pro ALBRECHT AE 6890 a jsem spokojený. U vysílaček s oddělitelným displayem nebylo moc na výběr. Dá se sehnat ještě jedna od TTi, ale Albrecht se mi zamlouval mnohem lépe a myslím, že jsem udělal dobře. Samotné tělo vysílačky mám upevněno uvnitř palubky nad vyklápěcím kastlíkem před spolujezdcem (když ho vyklopíš, nahmatáš uvnitř nahoře dostatek místa) - display mám umístěný nad horním středovým zrcátkem v prostoru, kde jsou jinak tuším tlačítka pro ovládání střešáků (nemám střešáky). V té středový konzoli u stropu mám pak i externí reproduktor. Mikrofon mám vytažený u pravé ruky na palubce. Všechny kabely vyšly na délku tak, jak byly originál v balení, takže myslím ideální

Anténu mám nakonec na malé nerezové konzoli vpředu vlevo ve spáře mezi blatníkem a kapotou (původně jsem měl na střeše, ale je mnohem lepší na ni vidět a nemuset ji kontrolovat po každém průjezdu kolem nějaké větve).
Vysílačku používám jen na běžné účely - srazy a vejlety - žádné velké vysílání na dlouhé vzdálenosti jsem ani moc nezkoušel, jsem jenom běžný uživatel, a spokojený. Tak držím palce při výběru