spojka td4
Moderátor: Safraporte
spojka td4
Zkoušel jsem vytáhnout težší auto za tažný a auto se ani nehlo a pak mi zasmrděla mi spojka, fakt hnusnej smrad. Co mě může potkat pěknýho? Řadit jde bez problému, otáčky v normálu. Možná mám zbytečný obavy, ale člověk nikdy neví. Díky
Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky tak uvidíme. Tak mě napadlo co by stálo přidělíní navijáku na free.
Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Pěkně zdravím!
Jsem tu nový, Freelandera TD4 mám necelý rok, je to koupená předváděčka v akci. (více na moje.auto.cz).
Auto funguje bez problémů, až právě na spojku. Poprvé odešla při couvání v prudkém kopci v terénu a od té doby pořád problémy. Už dvakrát ji v rámci záruky měnili.
Jinak je Landík paráda...
Jsem tu nový, Freelandera TD4 mám necelý rok, je to koupená předváděčka v akci. (více na moje.auto.cz).
Auto funguje bez problémů, až právě na spojku. Poprvé odešla při couvání v prudkém kopci v terénu a od té doby pořád problémy. Už dvakrát ji v rámci záruky měnili.
Jinak je Landík paráda...
Naposledy upravil(a) Mahatma dne 17 pro 2007 07:23, celkem upraveno 1 x.
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem dnes s přítelkyní ve Vaňkovce na nákupech (Brno). Na nájezdu nahoru na střechu na parkoviště byla kolona a po jednom se popojíždělo, jak závora na parkoviště pouštěla. A zase ten smrad.
Trochu mě to zamrzelo u auta určeného do terénu (i když jen do lehčího). Na druhou stranu to ale na rozjezdech ani jízdě není znát, možná je to jen horší materiál obložení.

Trochu mě to zamrzelo u auta určeného do terénu (i když jen do lehčího). Na druhou stranu to ale na rozjezdech ani jízdě není znát, možná je to jen horší materiál obložení.
Naposledy upravil(a) Maxsel dne 21 bře 2008 21:59, celkem upraveno 1 x.
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Po výměně obložení spojky (to byla moje chyba, do prudkeho kopce je lepší jet na 1 než couvat) spojka zlobila, takže výměna komplet. Pořád to nebylo ono, až jednou Landík zůstal stát (nefunkční spojkový pedál). Vyměnili pedál a vše okolo a spojkový válc.
Teď je půl roku klid, ale spojka jde pořád ztuha a rychlost občas zaskočí se slyšitelným cvaknutím.
Teď je půl roku klid, ale spojka jde pořád ztuha a rychlost občas zaskočí se slyšitelným cvaknutím.
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Jsme na tom podobne, s tim rozdilem, ze u me se zacalo zatim vrchnil valeckem, po vymene z pocatku dobre, ale uz to zase zacina blbnout. Tez mi obcas rychlost zaskci obcas s cvaknutim, ale navic obcas i ztuha a obcas i s odporemMahatma píše:Po výměně obložení spojky (to byla moje chyba, do prudkeho kopce je lepší jet na 1 než couvat) spojka zlobila, takže výměna komplet. Pořád to nebylo ono, až jednou Landík zůstal stát (nefunkční spojkový pedál). Vyměnili pedál a vše okolo a spojkový válc.

Free Td4 2004 HSE automat
Co se týká spojky u motorů td4: Ten motor je od BMW ja pracuju v bmw už
dlouho a za celou dobu byl se spojkou problem jen jednou,nevím jestly LR
používá stejnou spojku jako BMW musel bych jí vidět,pokud ano tak výška pedálu musí být celou dobu životnosti stejná stejně i doba záběru je to proto že je tam specialní přítlačák který se o to stará tato spojka se nedá měnit v garáži je k tomu třeba spec.přípravek kdo to udělal sám tak mu to asi nefunguje jak má a spojka mu hoří.Ten motor se montuje i do Bmw X3 takže tíha vozu na to nemá vliv ať tak nebo tak spojka za jízdy bez přišlápnutého pedálu nemůže smrdět pokud ano je v ní chyba a musí se vyměnit samozřejmě se musí vyměnit uplně všechno lamela přitlačák ložisko a v některých případech i setrvák to je na posouzení profika.samozřejmě může být chyba i ve spojkovích valcích jak primar.tak sekundárnim ale to je zavadějící info dobré tak pro lidi typu: ale možná to nejede protože tam upadl nějaký drátek
používá stejnou spojku jako BMW musel bych jí vidět,pokud ano tak výška pedálu musí být celou dobu životnosti stejná stejně i doba záběru je to proto že je tam specialní přítlačák který se o to stará tato spojka se nedá měnit v garáži je k tomu třeba spec.přípravek kdo to udělal sám tak mu to asi nefunguje jak má a spojka mu hoří.Ten motor se montuje i do Bmw X3 takže tíha vozu na to nemá vliv ať tak nebo tak spojka za jízdy bez přišlápnutého pedálu nemůže smrdět pokud ano je v ní chyba a musí se vyměnit samozřejmě se musí vyměnit uplně všechno lamela přitlačák ložisko a v některých případech i setrvák to je na posouzení profika.samozřejmě může být chyba i ve spojkovích valcích jak primar.tak sekundárnim ale to je zavadějící info dobré tak pro lidi typu: ale možná to nejede protože tam upadl nějaký drátek

Tak jsem se díval na ten přítlačák na td4 a je tam obyčejnýhaasan píše:Co se týká spojky u motorů td4: Ten motor je od BMW ja pracuju v bmw už
Freelander 1.8 16v