Chyběl kousek a omylem si projel loužíRover píše:Další fotka do série fotek s kapličkou...
Slunečné venčení
Moderátor: Rover
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Re: Slunečné venčení
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Je náááádhernej...Rover píše:Další fotka do série fotek s kapličkou...
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Toho měl anglán snad jen na to nedělní ježdění do kostela! Je fakt v takovém stavu jak to vypadá z fotek?
- vladimir77
- tel.: 604 924 942
- auto: SIIa, SIII, DI Camel
- Kontaktovat uživatele:
Nádhera, Ivane! Vidím to na pěkný kalendář na příští rok - LR a kaplička...Rover píše:Další fotka do série fotek s kapličkou...
No jasně že to bude kalendář... Už jsem v půlce, jedno auto na dva měsíce...
Jinak k modrému - Angličan s tim vůbec nejezdil, protože nedotáhl restauraci auta do konce, takže já se teď věnuju dva měsíce odstraňování čuňárniček po anglicku a vylaďování všeho možného... V každém případě auto je už docela hezké i ze spoda, z venku i interiér je leštenka. Auto zřejmě moc nejezdilo, není omlácené, atd., což je u takového náklaďáčku - pracovního auta, zázrak... Rám je dávaný dobrý, původní byl zřejmě shnilý, bohužel ho Angličani nijak před tím neošetřili, takže jsem to dělal všechno sám, ale bohužel na autě, sice pečlivě, ale ten přístup jako když je to rozebrané tam není... Včera byla první jízda, tak budu ještě ladit a pojedu s ním asi na Křivoklátskou sedmdesátku, tak se na něj můžou zájemci mrknout...
mám z něj radost a je fakt moc hezkej. Zajímavý je, že je vyrobený koncem března 1983, tedy ten samý měsíc kdy byl Land Rover 110 poprvé slavnostně představen veřejnosti na autosalonu v Ženevě. Je úplně z kraje výroby...
Jinak k modrému - Angličan s tim vůbec nejezdil, protože nedotáhl restauraci auta do konce, takže já se teď věnuju dva měsíce odstraňování čuňárniček po anglicku a vylaďování všeho možného... V každém případě auto je už docela hezké i ze spoda, z venku i interiér je leštenka. Auto zřejmě moc nejezdilo, není omlácené, atd., což je u takového náklaďáčku - pracovního auta, zázrak... Rám je dávaný dobrý, původní byl zřejmě shnilý, bohužel ho Angličani nijak před tím neošetřili, takže jsem to dělal všechno sám, ale bohužel na autě, sice pečlivě, ale ten přístup jako když je to rozebrané tam není... Včera byla první jízda, tak budu ještě ladit a pojedu s ním asi na Křivoklátskou sedmdesátku, tak se na něj můžou zájemci mrknout...
Country boy...
Rover píše:Další fotka do série fotek s kapličkou...
Tys určitě spáchal nějakej hříšek
Jasně, rozhazuju rodinný rozpočet... Za Land Rovery... To je můj hřích...
Country boy...
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
No ale nádhernej hřích 
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
My se byli dnes konečně zase také venčit, bylo nádherně.

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
pěknej kousek 
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Panenko Márja, to je krása
Moc pěkné to máš!
Moc pěkné to máš!
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- Trewor - ségra
- auto: D2
Krásná. Ta krémová jí moc sluší
To víš, stále je všude dost bahýnka, ale toto je ještě od vánocFranta D1 píše:Nejsou ty přední gumy moc špinavý vý?
Je to nádhera!
Koukám, že svatý Jan Nepomucký v naší kapličce viděl už spoustu krásných Land Roverů
k.
Koukám, že svatý Jan Nepomucký v naší kapličce viděl už spoustu krásných Land Roverů
k.
Ještě uvidí mé dva zbývající...
Už si se Svatým Janem skoro tykám..., vždycky si trochu při tom focení popovídáme...
Už si se Svatým Janem skoro tykám..., vždycky si trochu při tom focení popovídáme...
Country boy...
Každé ráno se s ním zdravím když okolo něj běžím k lesu.Z druhé strany kapličky je panenka Marie, tu zdravím taky
Na zbývající dva kousky se těším, asi se taky budu opičit a vyfotim tam nějaké krásky
k.
Na zbývající dva kousky se těším, asi se taky budu opičit a vyfotim tam nějaké krásky
k.