Příspěvek
od Acon » 09 črc 2014 22:05
Zdravím. Chlapi čo majú skúsenosti, jako to vidíte s prechodom z D2 na D3 na účel Rumunsko, Albánsko, Ukrajina..... Ak niekto na tento účel vlastnil D2 na MT s navijákom, pevnostné nárazníky, prahy, lift... skrátka nárazuvzdorné auto. Vyzerá, že sa mi dramaticky zmení situácia (len ešte neviem či k dobrému

) a ak áno, tak by som pustil do světa moju D2 a postavil niečo na D3. Len teda nie som presvedčený o odolnosti v porovnaní s D2. Lebo váham, či dokončiť D2 (len výmena silenblokov podvozku, zadný dif TT alebo oba TT, doladiť nedostatky jako únik oleja z piestu ACE a prevodky riadenia. Inak je auto už roky spolahlivé, odskúšané a bez problémov by som sa na ňom pustil cez pol světa. No láka ma D3 a zaujala ma jedna ponuka v Hamburgu... Je to hodné tie peniaze?
http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/lan ... 80795.html
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.