Moderátor: Miky_CZ
Důležité je, aby v převodovce nechybělo víc než 0,5l oleje. Zase si ale konzervuješ podvozekhalo píše:Pocita sa za drasticky unik ked mam kvapky oleja na okne kufra?Riesim to zatial dolievanim ale je to dost financne narocne.
Oprava rozvodovky hotova - len momentalne moc nejazdim tak neviem zreferovať či bola uspešna - zaťial nič neťečiepatrik píše:Drasticky mam ja - ked zastavim tak spod auta odkvapka aj za štamprlik. Buduci tyžden to ide na opravu - budem referovat ako to dopadlo
A olej, ti tam dali ?patrik píše:Oprava rozvodovky hotova - len momentalne moc nejazdim tak neviem zreferovať či bola uspešna - zaťial nič neťečiepatrik píše:Drasticky mam ja - ked zastavim tak spod auta odkvapka aj za štamprlik. Buduci tyžden to ide na opravu - budem referovat ako to dopadlo
najazdil som odvtedy len cca 300km
co si tam vsetko menil? kto to robil?;-)patrik píše:Oprava rozvodovky hotova - len momentalne moc nejazdim tak neviem zreferovať či bola uspešna - zaťial nič neťečiepatrik píše:Drasticky mam ja - ked zastavim tak spod auta odkvapka aj za štamprlik. Buduci tyžden to ide na opravu - budem referovat ako to dopadlo
najazdil som odvtedy len cca 300km
ahaaa, lebo mne tento tuning nepomohol;-) uz mam doma kompletnu sadu a dva unasace...patrik píše:Nemenilo sa nič - len sa urobilo to puzdro na strednej hriadeli. Robil to Hrdlička - však ho poznaš
vsade;-) ale najviac prave vyvody na kardany. netecia vsak vela, je to par kvapiek. akurat je to hanba, ked niekde parkujem;-)patrik píše:A kade ti to tečie ?
Prave idem na taku dlhšiu cestu s discom tak uvidime či to bude ok
Ten šroub musí být na lepidle, i horní, oba jdou ''do oleje''. Nejlepší je, když ji máš venku, tam zalepit svorníky.Miky_CZ píše:Mám dotaz, patří mezi převodovku a rozvodovku nejaky tmel nebo tesni? Po výměně mi Teče kolem spodního šroubů zepředu a v tom spoji
svorník = šteft , hlavně pořádně odmastit.Miky_CZ píše:dekuji, nevim co jsou svorniky.
prevodovka uz je na aute... takže vypustit olej a srouby dat na lepidlo