Tak kucí, jsem tu znova, zase takovej vtípek od těchniky

, doufám, že k věci:
zajímalo mě, jak mi ty klucí měňařský dali ten crosslink dopředu, co s tím vlastně bylo. Rozmontoval jsem ho, je to v podstatě plastová krabička ze dvou dílů, spojená šroubky (hvězdičková hlavička) a uvnitř 3 elektroventilky s gumičkama a pružinkama. Na první pohled nějaké to smítko, které bych ale řadil do prachových jemných částic, jinak nic zásadního. U hrdélka jednoho ventilku trochu ošoupaný plíšek (že by to byla ta závada, nevím, ale nevypadá to...) a jeden s mikro trhlinkou (opravdu spíše škrábaneček) a jinak nic!
No nevím, jestli má někdo jinou zkušenost po rozebrání, já tak trochu z tohohle zklamání....

myslel jsem si (bláhově), že bude alespoň vidět....
No nenašel jsem opravdu vůbec nic, až na ten mini prach - což nevěřím, že je zásadní v provozu při tlaku. Přirovnal bych to asi k tomu, že když máš ořezanou tužku a na papír načmáráš čáranici a pak to sfoukneš.... Má někdo jinou zkušenost?
Jinak taky si myslím, že ačkoliv jsou při objednávání croslinky přední a zadní (a mají jiná čísla), že jsou v podstatě stejné a tím pádem i zaměnitelné....

Vyjma toho středového, pokud tam je (ale asi jo)nevím ani kde je...
No a po těch létech a najetých 200 tis mi konečně odešel altík, že...

trochu jsem to čekal, myslím si, že to je tak optimální, ale odešel taky tak nějak zbrkle: jel jsem takovou polní cestu a když jsem tam přidal trochu muziky, začalo mi hlásit že mi nedá baterie šťávu aby se nevybyla a stáhla mi hlasitost na těch 18 volume! No nedala si říct, kontrolka dobíjení NESVÍTILA. Po dalším nastartování pak volume zase dávala, ale jen tak na pár sekund a zase do nouzáku. Kontrolka furt nic. Po týdnu mastím dálnici a zrovna když jsem domlouval při 180 km/h nákýmu Pažeru, že jako néni rychlejší, tak mě zradila ta kontrolka a začal svítit jak maják

Když jsem zajel na odpočívadlo, vypnul motor a přemýšlel jestli nazpátek těch 700 km dovalím, tak po nastartování zase zhasla.

pak se zase po cca 10 min rozsvítila a už nezhasla až do výměny altíku (oprava altíku včetně výměny za 6 litříků

).
Teď zase dumám, co to začínat kňučet v motoru...je to v podstatě podobný, jako když dáš plnej rejd na místě a začne Ti kňučet servo....tak si tak říkám, jestli vono to servo po mě nechce nějakej zásah!

No nevím, nechtěl bych v zimě někde strkat klacek do volantu abych s ním otočil, fakt ne

...no uvidíme co to kňučí....pak mě taky napadlo, jestli ten co opravoval altík (nevím jak to dělají...) jestli třeba zrovna ložisko umřelo...

...ale asi ne...asi bude vícero možností...

U mě dobrý....