Honzan píše:default píše:Trošku máme s Ájou dohady ohledně jednoho faktu. V sedačce je to mimino (respektive batole jak mě v sobotu upozornila "skoro Tchyně" = její matka) přece jen o trochu výš. A nejsme schopni zabezpečit cestování jen mimo vozovky. Takže když nás předjede auto (často se to nestává páč v tohle státě zas tolik rychlejch aut nejni, ale někdy přece) tak by Terezka čuchala zplodiny z výfuků. Já na druhou stranu oponuji tím, že pokud bude vozík teréní tak to pro ni bude lepší z hlediska bezpečnosti.
V pátek začíná v Praze cyklo výstava, tak to tam okouknu a pak se mrknu na aukro.
Kdyby měl někdo něco již zbytečného a bezpečně použitelného pro vyjížďky především lesní a polní cesty tak se rád domluvím.
A děkuju za info.
ja budu mit volnej az za rok... S chariotem se mi povedlo cca v 35 trefit blbe diru a vozik sel na budku a celkem se protocil v zavesu o 450st. Byla v nem spravne pevne chycena dcerka. Jen se probudila, fnukla a spala dal... Maminka by se, nebyt kamaradu a odrenych rukojeti, nic nedozvedela... myslis ze je dite bezpecnejsi kdyz spici visi v plastove sedacce metr a pul nad zemi (mimochodem jsem videl jak pani upadla i s deckem a to krachlo hlavickou o zem, rozbita helma, sanitka...) nebo je mu lip v "kleci" z pevnych trubek a s poradnym praporkem v metru a pul vysky?
To si holt musi kazdej zvazit sam... Zplodiny, prach atd - lze si usit nebo dokoupit
http://www.velofiala.cz/p/17814/cts-pyl ... 2010-cerna. Nepredpokladam ze by jste vyhledavali cesty s provozem, predpokladam maximum cyklostezek a lesnich cest... tak co tam ma tchyne dal?

Skorotchyně má furt něco = je to z titulu funkce
Těch 14let, kdy jsem na Terezku trénoval (a i několikrát denně) a ani ten půlrok, kdy jsem ji osobně vyráběl (jasně že se pak nějakých 9měs flákala u maminky v bříšku - což není tak podstatné), když jsem musel vytrpět porod (poškrábanej a pokousanej - ještě bych možná našel jizvy), dohady s těma debilama (děkujeme odcházíme) u porodu, a následnou péči a všechno...
Nikdo mě za celou dobu neupozornil na fakt, že mi do toho bude imrvére kecat matka té úžasné holky co mi Terezku porodila... A popravdě řečeno... ani moje máma mi nikdy neříkala že k tomu bude mít naprosto nekonečné debilní poznámky ohledně výchovy, stravování, denního režimu atd. prostě se obě shodnou v tom že to děláme blbě. Já oponuju tím že to je moje dítě a co si poseru, to si pak osobně odskáču. Jednám se všemi stejně. Ale moje máma to tak nějak bere jinak než ta druhá...
To je na dlouho a do jiného tématu.
Koupím vozejk a kašlu na ně na všechny.