Moderátor: Acon
No dobre, napada mne, proc bych to chtel rozebirat ? Preci, cim vice auto rozebiram, tim vice umoznuju soli a vode zatejkat do mist o kterych se mi ani nezda.. Nebo jsi mel na mysli jiny duvod?mr-tomas píše:LineX má jeden problém. Stříká se v celkem tlusté vrstvě, takže buď přestříkneš kastli v celku, a tím se stane nerozebíratelná, nebo po dílech, a pak bude zase možná problém se spasovatelností. Na tom videu defíka je vidět jak s trojdílného blatníku udělaly jeden nerozebíratelný.
Nevim Tomas, neverim ze je to nerozebiratelnej spoj, na zivo jsem to tedy jeste nevidel.. Blatnik preci nemenim 2x za rok, ale koroze je po kazde zime videt vsude na aute.. Hlavne tedy co se tyka myho auta, kolem vsech nytu na boku a v zadu jsou fleky od soli, ktery neda ani wapka, ani kartac, je to na rucni delsi praci kolem celeho auta, jeden dokonce vzadu uz uhnil a strelil...... nemluvim o zadnim narazniku ... Ja bych se toho nebalmr-tomas píše:Třeba když to ťukneš a potřebuješ něco vyměnit. Prostě přestříknouk kastli plastem vcelku je podle mého blbost.
Zni to jako celorocni projektBebop píše:Díky všem.. je zajímavý, že ač je to můj čtvrtý LR v pořadí, tak u těch předchozích jsem to neřešil. Tohohle bych chtěl mít v rámci svých možností pěknýho. Já bych chtěl celou podlahu natřít tím nátěrem na korby pick-upů, jak prodává Toomich, nebo kdo. Je to protiskluzový, udržovatelný, to by se mi líbilo. Co si o tomhle řešení myslíte?? Koberce všude vyhodím, bylo by to jen černý..
Takže to všude obrousím - asi koupím kartáčový kotouč do flexy, doufám, že to nebude moc, aby mi z auta něco zbylokde budou díry skrz, tam to vystříhám a přeplátuju, díry po šroubech stačí asi zatmelit, ne? Budu se snažit to v rámci možností očistit a ošetřit i zespodu, ať to nerezne odtamtud. No a nerezový šrouby jsou jasný, ty vyměním, kde to půjde..
To byla taky Hitlerova tajná zbraň,ty stíhačky z laminátu a spojenci mu to překazili a jak to dopadlo víme z dějin ......Franta D1 píše: Vem si, že by za války dělali stíhačky z laminátu.
No, z laminátu zrovna neFranta D1 píše:Což já vím. Já měl takovýho vykuchlýho Traboše a vozil jsem s nim šutry na zdi z lesa. Co tén toho navozilTraboš zevnitř hnil, ale z venku je laminát. LR zevnitř hnije a z venku oxiduje
![]()
Zase je lepší hliník než laminát. Vem si, že by za války dělali stíhačky z laminátu.