ZAKARBONOVANEJ MOTOR
Moderátor: Acon
Re: ZAKARBONOVANEJ MOTOR
po vykupani v acetone.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
To mělo snad jednu doživotní naplň 

asi bol pre predchadzajuceho majitela problem z casu na cas vymenit olej - zbytocne prevadzkove naklady?

Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Hezký
teď ještě jak pujdou hlavy a blok
s vahadlama, ventilama, tyčkama a pod sem taky neměl problém, to šlo na tu bídu celkem dobře, horší byla makovice a blok motoru. pak sem hoď ještě nějaký fotky jak postupuješ
, přesně takhle vypadal muj motor , asi si původní majitel špatně přečet servisní interval a místo 10 tisíc to přečet jako měnit mot. olej po 100 tisících 

Ja bych v tom čištění neviděl takový problem, zrada ovšem je že člověk musí vzít do ruky každy kus a pěkně kartačkem nebo wapkou očistit.
Musim zaklepat že zatim každy svuj motor co jsem otevřel tak byl krasně čisty jak z fabriky.
Musim zaklepat že zatim každy svuj motor co jsem otevřel tak byl krasně čisty jak z fabriky.
blok uz je cisty...relativne (do takej miery, ze uz sa s nim zaoberat nebudem)
(pofotim, keda sa vratim z lyzovacky
)
Hlavy este len budem robit. Ale tie cele ponorim a necham luhovat
. S blokom som to spravit nevedel - ten sa mi do nadoby nezmestil, tak som ho len kartacoval 

Hlavy este len budem robit. Ale tie cele ponorim a necham luhovat

Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
s tymto som uz celkom spokojny. Este ho raz oplachnem wapkou, ale to bude uz iba taky oplach pred skladanim...
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Rozdiel v hlavach
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- pete805
- tel.: +421905314815
- auto: DII td5 ,P106 1,5d
Hoši kus vám do toho kecnem ,raz v Litovli keď som potreboval očistiť mašinu tak mi do ruky strčili leštidlo na hliník ,bolo to od pure solve a volalo sa to stand fast ,neviem či to ešte robia a ani cenu ale živicu a sárajt z motora to zožralo perfektne ,aj svetlá na ruke čo boli celé od živice boli ako nové,len to chcelo nastriekať a hneď ovapkovať lebo žralo aj farbu
,ale asi to bolo dosť drahé lebo na druhý rok mali nejakú švédsku blbosť a to bolo o ničom .

Británie měla na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolila hanbu a bude mít válku.
( W.Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)
( W.Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)