to jsi tech poslednich 200 km ale tlacil.....default píše:Ježíšikriste, to je cvokárna tohle fórum to snad ani neni možný... Já do TRAKTORU leju zásadně Shell V-Power (nechce někdo klíčenky Ferrari?). Mimochodem u spousty pump ho nemají a tak to kombinuji s normální naftou - poznámka pod okraj - 87litrů=1067km !!! Co vy na to?
Pohonné hmoty
Moderátor: Miky_CZ
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
V-diesel
Do svého Free pouze V-diesel. Oni helmuti mají ty motory dost ve švýcarským stylu tak ho raději hýčkám. Když už jsem investoval ty prachy do auta tak kvalitní palivo. Je pravda, že to co se teď děje s cenama nafty u pump lze označit za zločinné spolčení.
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsme na tom podobne, s tim rozdilem, ze ja tam vzdy nacpu max. tak 55l a ujedu na to tak 700kmdefault píše:Ježíšikriste, to je cvokárna tohle fórum to snad ani neni možný... Já do TRAKTORU leju zásadně Shell V-Power (nechce někdo klíčenky Ferrari?). Mimochodem u spousty pump ho nemají a tak to kombinuji s normální naftou - poznámka pod okraj - 87litrů=1067km !!! Co vy na to?

Free Td4 2004 HSE automat
to s tim V-power dieselem je trochu blaznovina, ne? to auto musi sezrat temer cokoliv, jak kazdej strasi s kvalitou nafty je totalni blbost, prece si nemuzu nechat delat rozbory pred kazdym tankovanim. V maroku jsme brali naftu nejdriv u Shellu, jako ze budem sazet na kvalitu. Z auta litaly saze jak ze staryho zetoru a pri nalejvani nafty z kanystru prohodil Ruda neco o repkovym oleji a stejne to D3 s osmi ridicima jednotkama sezrala.
- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Tak k te kvalite asi tolik, ze kdyz jsem pred casem bral u male OMV pupmy, tak po cca 2 mesicich mi zacal kolisat volnobeh, po ujeti asi trech nadrzi SHELL to bylo zase OK. A kdyz jsem mel jeste jineho naftaka, jsem mel zase od jedne pumpy hned plny filtr vody. Jinak netvrdim, ze vsechny jine pumpy prodavaji spatnou naftu, ale v nasi mile vlasti nehodlam a nemuzu spolehat na poctivost najemcu. Take spatnou naftu pry nema Benzina. Jinak, kdyz mi jeden zamestnanec nejmenovane pumpy rikal, co s naftou delaji treba v zime, tak si o ALPIN nafte nedelam zadne iluze
A obecne je zname, ze motory s CR jsou na kvalitu nafty velmi citlive.

nafta
Moje D3 jezdí na každou naftu stejně, jenom na V-power mám trochu lepší spotřebu. Ale stejně se nedostanu moc hluboko pod údaj 80 litrů / 800km, zatímco s běžnou naftou a citlivou nohou jedu za 80 litrů na 790km
. V -power má údajně motor pročistit a zvýšit výkon, to první dejme tomu, že když tam každou desátou nádrž to drahé svinstvo naleju, tak budu mít dobrý pocit, že se o svůj motor dobře starám, to druhé kravina a reklamní trik.
Jinak jak výše uvedeno - nafta od Shell nebo Tesca nebo no-name čerpací stanice v nějaké chorvatské horní-dolní a Discovera mi jela vždycky stejně.

Jinak jak výše uvedeno - nafta od Shell nebo Tesca nebo no-name čerpací stanice v nějaké chorvatské horní-dolní a Discovera mi jela vždycky stejně.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady to nekdo trochu popisuje
http://www.oleje.cz/forum/viewtopic.php ... c&start=60
Jinak netvrdim, ze ta od Shellu zvedne vykon, to ne, spise mi to nekdy prijde obracene, ale zarucene to dobre cisti (to mam vyzkousene) a to je pro CR podle me dulezite. Jinak taknovat jinde ano, ale kde je velka vytocnost, a osetrit aditivem sam, to je podle me dnes dulezite, samotna nafta uz tak moc nemaze (problem cerpadla) a navic uz v ni je nejaka ta zluta ropa, tak to chce i cistit, zase ale jenom muj nazor, treba hloupej
http://www.oleje.cz/forum/viewtopic.php ... c&start=60
Jinak netvrdim, ze ta od Shellu zvedne vykon, to ne, spise mi to nekdy prijde obracene, ale zarucene to dobre cisti (to mam vyzkousene) a to je pro CR podle me dulezite. Jinak taknovat jinde ano, ale kde je velka vytocnost, a osetrit aditivem sam, to je podle me dnes dulezite, samotna nafta uz tak moc nemaze (problem cerpadla) a navic uz v ni je nejaka ta zluta ropa, tak to chce i cistit, zase ale jenom muj nazor, treba hloupej

- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
auto je na firmu ucty za naftu a kniha jizd k dispozici ver nebo ne posledni dojezd na jednu nadrz je 1064kmLuboš M. píše:Tak to nevěřím. Moje lehká noha na DII je 95l = 750km

DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Papír snese všechnodefault píše:auto je na firmu ucty za naftu a kniha jizd k dispozici ver nebo ne posledni dojezd na jednu nadrz je 1064kmLuboš M. píše:Tak to nevěřím. Moje lehká noha na DII je 95l = 750km

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Panove. Jezdete pokud je nafta levna...
Moji rodice jednoho casu slibovali, ze kdyz zdrazili benzin na 5 korun, tak toho Moskvice postavi na spalky.
A ja jsem si zazil plnou nadrz do Pinyra za 10 korun...
Tak si prosim, uzijte dnesnich cen PHM a az budete v nasich letech, tak si budete rikat, jak to v tom 2008 bylo ssuper levne .
Moji rodice jednoho casu slibovali, ze kdyz zdrazili benzin na 5 korun, tak toho Moskvice postavi na spalky.
A ja jsem si zazil plnou nadrz do Pinyra za 10 korun...
Tak si prosim, uzijte dnesnich cen PHM a az budete v nasich letech, tak si budete rikat, jak to v tom 2008 bylo ssuper levne .

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
A nebo se mu zachtělo lyžování v Alpách a staví si novou sjezdovku kousek od Er Chebi:roll: Miloš IIALF píše:No já myslím, že Abu Al Alí Mustafa si ještě potřebuje vysázet brilianty celou Saharu tak mu to musíme zaplatit.
Naposledy upravil(a) Miloš II dne 21 kvě 2008 22:14, celkem upraveno 1 x.
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park